izbor

Valens C-Natur, ustno pršilo v gelu (50 ml)

Valens C-natur je 100% naravno ustno pršilo z vitaminom C iz izvlečka šipka. Ne vsebuje konzervansov in je primeren za otroke in odrasle.
Več...
Pakiranje 50 ml
11,90€

Valens C-natur je 100 % naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila. Vsebuje izvleček šipka kot naravni vir vitamina C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Kombinacija medu, šipka in naravne arome višnje daje izdelku zelo prijeten okus. Izdelek ne vsebuje konzervansov in je primeren tudi za otroke od dopolnjenega prvega leta starosti.

Uporaba:
Vsebina se odmerja neposredno v usta. Priporočen dnevni odmerek za otroke od dopolnjenega 1. do 6. leta je 1 razpršek, za otroke od 7. leta in odrasle pa 2 razprška. Glede na priporočen dnevni odmerek vsebina zadostuje za 50-100 dni.

Vsebnost:
Aktivne sestavine (v 2 razprških):
suhi izvleček navadnega šipka: 116 mg (od tega vitamin C: 80 mg (100 % PDV*)).  *PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine:
med, voda, suhi izvleček navadnega šipka (Rosa canina), naravna aroma višnje.

Ustno pršilo Valens C-natur je primerno za vegetarijance. Izdelek ne vsebuje glutena, alkohola, laktoze, umetnih barvil in arom.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! 

Shranjevanje:
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. 

Poreklo: Slovenija.
Proizvaja: VALENS Int. d.o.o., Poslovna cona A 35, 4208 Šenčur, Slovenija.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...