Valens Quvital Q10 100 mg, kapsule (30 kapsul)

Patentirana vodotopna oblika koencima Q 10 naravnega izvora, ki se dobro absorbira.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
25,00€

Quvital kapsule 100 mg vsebujejo aktivno vodotopno obliko koencima Q10 naravnega izvora. Znanstvene raziskave so pokazale, da ima uporabljena patentirana oblika koencima Q10  povečano biološko uporabnost, kar pomeni, da se absorbira lažje od koencima Q10 v kristalinični obliki ali v oljnih kapsulah.

Koencim Q10 je naravna snov, prisotna v vseh človeških celicah. Največ Q10 se nahaja v zelo aktivnih organih, predvsem srcu, ledvicah in jetrih. V telo ga deloma vnesemo s prehrano, večinoma pa ga organizem tvori sam. Quvital kapsule poleg koencima Q10  vsebujejo tudi riboflavin, ki s svojim antioksidativnim delovanjem podpira zaščito celic pred oksidativnim stresom, ter tiamin, ki ima vlogo pri delovanju srca. Oba sodelujeta v energetskih procesih v telesu in tako prispevata k sproščanju energije pri presnovi, riboflavin pa prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Uporaba:
Odraslim priporočamo zaužitje ene kapsule dnevno. Kapsulo zaužijte z nekaj tekočine, najbolje ob obroku hrane.

Vsebnost:

Sestavine v 1 kapsuli %PDV*
Koencim Q10 100 mg  
Tiamin (vitamin B1) 0,70 mg 64%
Riboflavin (vitamin B2) 0,84 mg 60%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Q10Vital (modificiran škrob, koencim Q10), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), modificiran škrob, sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat in smukec, natrijev riboflavin 5´- fosfat (riboflavin), tiamin mononitrat (tiamin).

Ne vsebuje želatine in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Neto količina: 15,1 g.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevanje:
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C.

Proizvaja: Valens Int. d.o.o., Poslovna cona A35, 4208 Šenčur, Slovenija.

Blank slika
Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...