Valens Melatonin, ustno pršilo (25 ml)

Valens Melatonin ustno pršilo omogoča enostavno in natančno odmerjanje. Vsebuje melatonin in vitamin B6. Zaradi naravne arome črnega ribeza je prijetnega okusa.
Več...
Pakiranje 25 ml
14,28€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo, tekočina
Mesto uporabe: živčevje
Oznaka: utrujenost
Vsebnost: melatonin, vitamin B6
Zdravje: vegani, vegetarijanci

Valens Melatonin je inovativno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje.

Izdelek vsebuje tudi vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju živčnega sistema, normalnem psihološkem delovanju ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. 

Ustno pršilo Valens Melatonin vsebuje ksilitol, ki se nahaja tudi v različnih vrstah sadja, in naravno aromo črnega ribeza, ki izdelku daje prijeten okus.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, glutena, alkohola, laktoze, umetnih barvil ali arom. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane. 

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Vsebino odmerite neposredno v usta. Priporočen dnevni odmerek za odrasle je 1 razpršek tik pred spanjem.

Aktivne sestavine v 1 razpršku (0,2 ml):
Melatonin: 0,33 mg, Vitamin B6: 1,4 mg (100 % PDV*).

*PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine:
voda, sredstvi za zgostitev: ksilitol (25 %) in ksantan gumi, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), naravna aroma črnega ribeza, melatonin, konzervans: kalijev sorbat.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Izdelek je namenjen le zdravim, odraslim ljudem. Ne smejo ga jemati otroci in mladostniki, mlajši od 18 let, ter nosečnice in doječe matere. Če po jemanju tega izdelka občutite zaspanost ali omotičnost, ne vozite ali upravljajte s stroji. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju melatonina. Prehransko dopolnilo jemljite v skladu z naravnim dnevno nočnim ritmom endogenega melatonina, kar pomeni po tem, ko se že stemni, čim bližje običajnemu času spanja.

Ker ni zadostnih podatkov o dolgotrajni varnosti, se svetuje jemanje melatonina le občasno. 

Jemanje melatonina se odsvetuje ljudem, ki imajo kakršnokoli vnetno ali avtoimunsko bolezen, epilepsijo, astmo, motnje razpoloženja, vedenja ali osebnostne motnje, ter vsem, ki jemljejo katerakoli zdravila, razen, če se pred začetkom jemanja posvetujejo z zdravnikom. Jemanje melatonina se ne priporoča v kombinaciji s sinteznimi ali naravnimi snovmi, ki imajo pomirjevalne ali uspavalne lastnosti. 

Shranjevanje:
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Poreklo: Slovenija.

Proizvaja: VALENS Int. d.o.o., Poslovna cona A 35, 4208 Šenčur, Slovenija.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...