izbor

Veroval Duo Scan 2in1, termometer (1 komplet)

Termometer Veroval 2 v 1 se uporablja za merjenje telesne temperature na čelu ali v ušesu. Idealen je za družine z otroki. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 1 komplet
52,37€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: termometer
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: vročina
Zdravje: diagnostika, otroci

Veroval infrardeči termometer Duo Scan 2in1 se uporablja za merjenje telesne temperature na čelu ali v ušesu.

Z izbirnim gumbom na strani termometra lahko izbirate med obema načinoma. Idealen je za merjenje pri otrocih, starejših od 6 mesecev, vendar se lahko uporablja tudi pri odraslih. Merilni senzor zazna infrardeče sevanje, izhajajoče iz bobniča ali s površine čela.

Pri merjenju v ušesu se rezultat merjenja prikaže v eni sekundi, pri merjenju s čela pa se po zaključku optičnega pregleda prikaže najvišja zaznana izmerjena vrednost.

Veroval infrardeči termometer Duo Scan 2in1 je v primerjavi z običajnimi termometri hitrejši. Poleg tega telesne temperature ni več treba meriti oralno, rektalno ali aksilarno.

Z uporabo priloženih zaščitnih pokrovčkov za enkratno uporabo je merjenje temperature v ušesu bolj higienično, tveganje za prenos bakterij ali virusov pa močno zmanjšano. Visoka natančnost meritev je bila dokazana v kliničnih študijah.

Pakiranje vsebuje:

  • termometer z nastavkom za merjenje telesne temperature na čelu
  • 2 × 1,5-voltna baterija tipa AAA
  • 10 zaščitnih pokrovčkov za enkratno uporabo
  • škatla za shranjevanje
  • navodila za uporabo z garancijskim listom
Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...