Vet's Best Advanced Dental, pršilo (120ml + zobna nitka (igrača))

Vet's Best Advanced dental pršilo in zobna nitka učinkovito pomagata odstranjevati bakterije v ustih in preprečujeta nastanek zobnih oblog in kamna.
Več...
Pakiranje 120ml + igračka
6,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: usta, zobje
Oznaka: zobne obloge, zadah
Zdravje: živali, psi, čiščenje

Vet's Best Advanced dental pršilo in zobna nitka učinkovito pomagata odstranjevati bakterije v ustih in preprečujeta nastanek zobnih oblog in kamna. Prav tako predstavljata enostaven in zabaven način čiščenja zob vašega psa in ohranjanje zdrave ustne higiene. Bombažne nitke očistijo tudi težko dostopne dele zob. Primerno tudi za mladičke.

Uporaba:
Preprosto popršite zobno nitko z Vet's Best Advanced Dental pršilom in se igrajte z vašim psom. Priporočamo vam, da po končani igri igračo operete s čisto vodo in jo posušite. Sočasna uporaba Vet's Best dental pršila in zobne nitke pomaga zmanjševati zobne obloge in zobni kamen, zraven pa še osveži dah vašega psa.

Sestava:
Sestavine: prečiščena voda, glicerin, tokoferil acetat, gel aloe vere, olje peperminta, cetilpiridinijev klorid monohidrat, kalijev sorbat, citronska kislina, cinkov glukonat.

Shranjevanje:
Hraniti do 25°C v hladnem in suhem prostoru. Ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.

Opozorilo:
Samo za uporabo pri živalih. V primeru stika pršila z očmi 15 minut spirajte s čisto vodo. Hraniti izven dosega otrok in živali. Žival naj bo med igranjem z igračo vedno pod nadzorom.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...