izbor

Vet's Best Dental Care, set (gel 103ml & zobna ščetka)

Vet's Best Dental Care set ponuja odlično zobno nego za vašega ljubljenčka.
Več...
Pakiranje 103 ml + zobna ščetka
9,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna ščetka, gel
Mesto uporabe: zobje, usta
Oznaka: zadah, zobne obloge
Zdravje: živali, psi, čiščenje

Dentalni gel s svojo zasnovo nežno odstranjuje zobne obloge in kamen, poleg tega pa še osvežuje zadah vašega ljubljenčka. Je odličnega okusa, ki ga psi obožujejo. Zobna ščetka s trojno glavo priročno objame celoten zob in tako učinkovito očisti vsak še tako težko dostopen del.  

Pri dentalnih gelih in penah Vet‘s Best za ustno higieno je zaužitje popolnoma varno – izpiranje ni potrebno.

Vet's Best že več kot 30 let nudi izdelke, ki vašemu ljubljenčku nudijo podporo za ohranjanje zdravja!

Uporaba:

  1. Uporaba s ščetko: za najboljše rezultate uporabite Vet's Best zobno ščetko za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog in kamna. Pri prvem čiščenju nanesite kapljico gela na vaš prst in ponudite vašemu psu. Nanesite majhno količino gela na zobno ščetko in nežno ščetkajte sprednje zobe vašega psa in se počasi pomikajte proti zadnjemu delu zobovja. Vsak zob zaobjamite s trojno glavo ščetke. Vmes celoten čas psa spodbujajte in hvalite. Za najboljše rezultate ščetkajte večkrat na teden. Vet's Best dentalni gel je varen za zaužitje; ni potrebno izpirati. Psu vedno nudite čisto pitno vodo.
  2. Uporaba s prstom: gel nanesite na vaš prst za neposredno aplikacijo na zobovje vašega psa za lažje privajanje.
  3. Za ohranjanje svežega daha: nanesite majno količino gela direktno v gobček vašega psa za takojšnjo osvežitev daha.

Sestava:
Sestavine: prečiščena voda, glicerin, ekstrakt grenivke, soda bikarbona, olje peperminta, olje klinčkov, vitamin E, ksantan gumi 20g, L-askorbinska kislina, citronska kislina, kalijev sorbat, sorbinska kislina, polioksietilen(20)-sorbitan, naravnearome.

Shranjevanje:
Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. 

Opozorilo:
Samo za uporabo pri živalih.

Teden suhe kože: La Roche-Posay Lipikar, Toleriane, Hydraphase, Cicaplast in CeraVe vlažilni asortiman vam je na voljo 20% ugodneje.

Teden suhe kože: La Roche-Posay Lipikar, Toleriane, Hydraphase, Cicaplast in CeraVe vlažilni asortiman vam je na voljo 20% ugodneje.

Teden suhe kože: La Roche-Posay Lipikar, Toleriane, Hydraphase, Cicaplast in CeraVe vlažilni asortiman vam je na voljo 20% ugodneje. Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay in/ali CeraVe v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. Akcija poteka od 22. 9. do 28. 9. Akcija se ne ...