Vismed Multi vlažlni gel za oči (10 ml)

Vismed Multi združuje prednosti klasičnih Vismed kapljic z novo plastenko, ki omogoča 3 mesečno obstojnost po prvem odprtju. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
13,85€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: oči, sluznica
Oznaka: draženje
Zdravje: vlaženje, zaščita

Vismed Multi je po sestavi enak klasični obliki Vismed-a, vendar je pakiran v posebni stisljivi plastenki s filtrom. Posebna patentirana oblika plastenke s filtrom zagotavlja obstojnost kapljic 3 mesece po prvem odprtju. Nova plastenka omogoča produkcijo vedno enakih kapljic in njihovo natančno nanašanje. Plastenka je enostavna za uporabo, po principu samo stisni.  

Vismed Multi združuje prednosti klasičnih Vismed kapljic z novo plastenko, ki omogoča 3 mesečno obstojnost po prvem odprtju. Vismed Multi je zaradi tega zelo ekonomična izbira. 

Vismed Multi vsebuje 10 ml vlažilnih kapljic z 0,3% natrijevega-hialuronata, kar je enako 30 enoodmernim vsebnikom iz klasične oblike Vismeda-a. To ustreza približno 250 kapljicam. 

Vismed Multi ne vsebuje konzervansov.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...