Vismed Multi vlažlni gel za oči (10 ml)

Vismed Multi združuje prednosti klasičnih Vismed kapljic z novo plastenko, ki omogoča 3 mesečno obstojnost po prvem odprtju. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
13,85€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: oči, sluznica
Oznaka: draženje
Zdravje: vlaženje, zaščita

Vismed Multi je po sestavi enak klasični obliki Vismed-a, vendar je pakiran v posebni stisljivi plastenki s filtrom. Posebna patentirana oblika plastenke s filtrom zagotavlja obstojnost kapljic 3 mesece po prvem odprtju. Nova plastenka omogoča produkcijo vedno enakih kapljic in njihovo natančno nanašanje. Plastenka je enostavna za uporabo, po principu samo stisni.  

Vismed Multi združuje prednosti klasičnih Vismed kapljic z novo plastenko, ki omogoča 3 mesečno obstojnost po prvem odprtju. Vismed Multi je zaradi tega zelo ekonomična izbira. 

Vismed Multi vsebuje 10 ml vlažilnih kapljic z 0,3% natrijevega-hialuronata, kar je enako 30 enoodmernim vsebnikom iz klasične oblike Vismeda-a. To ustreza približno 250 kapljicam. 

Vismed Multi ne vsebuje konzervansov.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene Cleanance Women - nova izdelka iz Avenove linije za nego kože nagnjene k nepravilnostim - Brezplačna dostava.

Avene Cleanance Women - nova izdelka iz Avenove linije za nego kože nagnjene k nepravilnostim - Brezplačna dostava.

Avene vam v letošnjem letu predstavlja novosti za nego mastne kože nagnjene k nepravilnostim: Avene Cleanance Women, gladilna nočna krema (30 ml) - Avène Cleanance WOMEN Gladilna nočna krema pomaga zmanjšati nepravilnosti, madeže in preostale brazgotine. Gladi teksturo kože zahvaljujoč ...