Vizol S intensive, kapljice za oči (10 ml)

Vizol S Intensive, kapljice za oči z dvojnim delovanjem: regeneracija in vlaženje površin očesa. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.
Več...
Pakiranje 10 ml
13,25€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: oči
Oznaka: draženje, srbenje, vnetje
Zdravje: leče, vlaženje, zaščita

Medicinski pripomoček

Vizol S Intensive, kapljice za oči z dvojnim delovanjem: regeneracija in vlaženje površin očesa. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.

Vizol S Intensive kapljice za oči so namenjene regeneraciji poškodovane očesne površine, lajšanju težav suhega očesa različnih stopenj, stabilizaciji solznega filma, s svojo mazljivostjo pa naredijo površino očesa gladko.

Vizol S Intensive kapljice vsebujejo provitamin B5 (dekspantenol  2%), ki veže vodo, neguje in obnavlja očesno površino ter natrijev hialuronat 0,15%, ki v trenutku navlaži oko.

Vizol S Intensive kapljice lajšajo težave tudi pri:

 • mehanični vzdraženosti površine očesa zaradi nošenja kontaktnih leč, diagnostičnih ali kirurških posegih na očesu,
 • mehanični vzdraženosti površine očesa zaradi zunanjih vzrokov (veter, sonce, klorirana voda, zdravljenje z zdravili),
 • preobremenjenosti oči ( dolgotrajno delo za računalnikom).

Uporaba kapljic omogoča hitro lajšanje navedenih težav.

Vizol S Intensive kapljice imajo dvojni učinek: vsebujejo natrijev hialuronat, ki vlaži in stabilizira solzni film ter dekspantenol, ki umirja, ščiti in pomaga pri regeneraciji očesne površine.

Kapljice za oko so namenjene zaščiti in vlaženju očesa. Na ta način lahko težave s suhostjo oči zmanjšamo in preprečimo zaplete.

Vizol S Intensive kapljice se lahko uporabljajo med nošenjem kontaktnih leč.

Tehnologija aplikatorja vsebuje filter, ki preprečuje onesnaženost raztopine po odprtju. Zato je proizvod varen za uporabo.

Uporaba:
Kapljice lahko uporabljate večkrat dnevno, po potrebi. Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enakomerno razporedi po njihovi površini. Kapljice ne vsebujejo konzervansov, zato niso škodljive za oko.

Sestavine:
Natrijev hialuronat (0,15%); dekspantenol 2%; natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.

Opozorila:
Brez konzervansov. Tehnologija aplikatorja stekleničke vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo ter preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju. Rok uporabe po odprtju je 6 mesecev.

Shranjujte pri temperaturi do 30°C v originalni embalaži. Na zamrzujte.

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...