akcija

Vizol S intensive, kapljice za oči (10 ml)

- rok uporabe 04/2021 -

Izbrani izdelki Vizol so vam na voljo 15% ugodneje.
Vizol S Intensive, kapljice za oči z dvojnim delovanjem: regeneracija in vlaženje površin očesa. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.
Več...
Pakiranje 10 ml
Redna cena 10,98€
9,33€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: oči
Oznaka: draženje, srbenje, vnetje
Zdravje: leče, vlaženje, zaščita

Medicinski pripomoček

Vizol S Intensive, kapljice za oči z dvojnim delovanjem: regeneracija in vlaženje površin očesa. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.

Vizol S Intensive kapljice za oči so namenjene regeneraciji poškodovane očesne površine, lajšanju težav suhega očesa različnih stopenj, stabilizaciji solznega filma, s svojo mazljivostjo pa naredijo površino očesa gladko.

Vizol S Intensive kapljice vsebujejo provitamin B5 (dekspantenol  2%), ki veže vodo, neguje in obnavlja očesno površino ter natrijev hialuronat 0,15%, ki v trenutku navlaži oko.

Vizol S Intensive kapljice lajšajo težave tudi pri:

 • mehanični vzdraženosti površine očesa zaradi nošenja kontaktnih leč, diagnostičnih ali kirurških posegih na očesu,
 • mehanični vzdraženosti površine očesa zaradi zunanjih vzrokov (veter, sonce, klorirana voda, zdravljenje z zdravili),
 • preobremenjenosti oči ( dolgotrajno delo za računalnikom).

Uporaba kapljic omogoča hitro lajšanje navedenih težav.

Vizol S Intensive kapljice imajo dvojni učinek: vsebujejo natrijev hialuronat, ki vlaži in stabilizira solzni film ter dekspantenol, ki umirja, ščiti in pomaga pri regeneraciji očesne površine.

Kapljice za oko so namenjene zaščiti in vlaženju očesa. Na ta način lahko težave s suhostjo oči zmanjšamo in preprečimo zaplete.

Vizol S Intensive kapljice se lahko uporabljajo med nošenjem kontaktnih leč.

Tehnologija aplikatorja vsebuje filter, ki preprečuje onesnaženost raztopine po odprtju. Zato je proizvod varen za uporabo.

Uporaba:
Kapljice lahko uporabljate večkrat dnevno, po potrebi. Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enakomerno razporedi po njihovi površini. Kapljice ne vsebujejo konzervansov, zato niso škodljive za oko.

Sestavine:
Natrijev hialuronat (0,15%); dekspantenol 2%; natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.

Opozorila:
Brez konzervansov. Tehnologija aplikatorja stekleničke vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo ter preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju. Rok uporabe po odprtju je 6 mesecev.

Shranjujte pri temperaturi do 30°C v originalni embalaži. Na zamrzujte.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...