akcija izbor

VšiVen Plus, raztopina za odstranjevanje naglavnih uši in gnid (120 ml + glavnik)

Kaj so naglavne uši? VšiVen Plus raztopina za odstranjevanje naglavnih uši in gnid vam je na voljo 10% ugodneje.
VšiVen Plus za odstranjevanje naglavnih uši in gnid je proizvod na osnovi silikonov. Proizvod se lahko uporablja tudi pri nosečnicah in doječih materah ter pri otrocih starejših od 6 mesecev. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 120 ml
Redna cena 12,67€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 12,67 €
11,40€
Lastnosti
Oblika: medicinski pripomoček, raztopina, glavnik
Mesto uporabe: lasje, lasišče
Oznaka: uši
Zdravje: otroci, nosečnost

VšiVen Plus za odstranjevanje naglavnih uši in gnid je proizvod na osnovi silikonov. Silikoni, predvsem dimetikon, se pogosto uporabljajo v kozmetičnih proizvodih. Po lokalni uporabi niso opazili dražilnih učinkov na kožo. Proizvod ima izključno lokalni mehanizem delovanja, brez framakoloških učinkov. Proizvod ne vsebuje insekticidov, zaradi česar ne pride do pojava rezistence. Proizvod se lahko uporablja tudi pri nosečnicah in doječih materah ter pri otrocih starejših od 6 mesecev. 

VšiVen PLUS za odstranjevanje naglavnih uši in gnid je medicinski pripomoček namenjen lokalni uporabi na laseh in lasišču za odstranjevanje naglavnih uši (Pediculus capitis) in preprečevanje razvoja gnid. Proizvod je kombinacija sintetičnih in naravnih olj; vsebuje silkonsko olje, olje sladkega mandljevca, olje mareličnih jedrc in vitamin E.

Proizvod je primeren za odrasle, nosečnice, doječe matere in otroke starejše od 6 mesecev.

VšiVen Plus raztopina za odstranjevanje naglavnih uši in gnid uporaba:

 • Pred uporabo VšiVen PLUS preverite prisotnost naglavnih uši pri vseh družinskih članih. Vse osebe, pri katerih so naglavne uši prisotne, je treba zdraviti v istem dnevu, da se prepreči ponovni prenos
 • Ramena osebe, pri kateri boste uporabili VšiVen PLUS, prekrijte z brisačo.
 • Odvijte pokrovček aplikatorja. Raztopino nanesite na lase enakomerno od čela do vrha glave ter od vrha glave do ušes in tilnika. Potrebna količina raztopine je odvisna od tipa in dolžine las. Za lase, ki segajo do ramen, je potrebne 30-50ml raztopine.
 • Nanesite zadostno količino raztopine na lase in lasišče. Raztopino dobro vtrite od korenin do konic las. Pustite delovati 15 minut. V primeru hujše okužbe z naglavnimi ušmi, lahko VšiVen PLUS pustite delovati do 30 minut.
 • Lase temeljito izperite z uporabo vašega običajnega šampona in tople vode. Pri daljših laseh se priporoča uporaba balzama za lase.
 • Lase razčešite z navadnim glavnikom in jih razdelite na 1 cm široke pramene. Posamezne pramene večkrat prečešite s priloženim kovinskim glavnikom in odstranite odmrle naglavne uši in gnide. Lase začnite česati čim bližje koreninam las. Že prečesane pramene, s katerih ste odstranili naglavne uši in gnide, ločite od las, ki jih še niste prečesali. 
 • Glavnik po vsaki uporabi operite s toplo vodo in milom. Po 9-10 dneh ponovite postopek odstranjevanja naglavnih uši, da odstranite morebitne novo izležene naglavne uši. 
 • Operite vsa uporabljena oblačila, odeje in brisače pri temperaturi 60 °C. Razkužite vse glavnike, krtače za lase ipd. Posesajte in/ali pomijte tla. Vrečko po sesanju odstranite iz sesalca in zavrzite.

Shranjevanje:
Shranjujte pri temperaturi od +5 °C do +25 °C. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Ne uporabljajte po preteku roka uporabe, navedenega na embalaži. Po uporabi zaprite plastenko in jo shranite v originalni embalaži skupaj z navodilom za uporabo.

Sestavine:
dimetikon, tokoferil acetat, olje sladkega mandljevca (Prunus Amygdalus Dulcis), olje mareličnih jedrc (Prunus Armeniaca).

Vsebina pakiranja:
Raztopina v plastenki z aplikatorjem + kovinski glavnik

Pomembna opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. V primeru zaužitja nemudoma poiščite zdravniško pomoč. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte če ste alergični na katerokoli od navedenih sestavin. Ob pojavu resnih neželenih učinkov v povezavi z uporabo
medicinskega pripomočka je le-te potrebno poročati proizvajalcu ali nacionalnemu pristojnemu organu (JAZMP). Izogibajte se stiku z očmi. Če pride proizvod v stik z očmi, oči temeljito sperite z veliko čiste hladne vode.

Proizvajalec: Dr. Müller Pharma s.r.o. U Mostku 182, 503 41 Hradec Králové, Češka info@muller-pharma.cz, tel.: +420 495 809 111
Distributer: Herbify d.o.o. Šmartinska cesta 32, 1000 Ljubljana info@herbify.me 

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay, ki ...