Wellion Frigo, hladilna torbica - velika

Wellion Frigo hladilna torbica je namenjena shranjevanju inzulina, inzulinske črpalke in drugih pripomočkov za samokontrolo sladkorne bolezni na hladnem.
Več...
Pakiranje 1 torbica
25,36€

Wellion Frigo hladilna torbica je namenjena shranjevanju inzulina, inzulinske črpalke in drugih pripomočkov za samokontrolo sladkorne bolezni na hladnem.

Inzulin ne sme preseči temperature 30°C.

V času prometnih zastojev, potovanjih v države s toplejšim podnebjem in na splošno poleti, je težko obdržati inzulin hladen.

Hladilna torbica je idealna za shranjevanje v primeru višjih zunanjih temperatur. S pomočjo izparevanja, ostane inzulin hladen nekaj ur do nekaj dni.

  • Notranji žep torbice je prevlečen z antibakterijsko impregnacijo.
  • Torbica se aktivira s hladno vodo, zato električno napajanje, zamrzovanje in hlajenje torbice ni potrebno.

Wellion hladilna torbica je na voljo v dveh velikostih:

Wellion Frigo velika torbica je namenjena shranjevanju 2 inzulinskih peresnikov/1 inzulinske pumpe. Torbica ima tudi priročno zanko za pas, tako, da imate vaš peresnik vedno pri roki.

Wellion Frigo zelo velika torbica pa ima za vašo diabetično oskrbo več prostora.

Uporaba:
Frigo notranji žep pretresite, da se kristali enakomerno razporedijo. Nato notranji žep potopite v hladno vodo (Pri veliki hladilni torbici lahko potopite za največ 10 minut, pri zelo veliki hladilni torbici pa za največ 12 minut.)

  • Kristali v hladilnih rebrih ustvarijo gel, notranji žep se odebeli. Na površini žepa se lahko pojavi majhen izcedek gela. Gel obrišite in žep uporabite kot je predvideno.
  • Obrišite tudi notranji žep, da odstranite presežek vode.

Ohlajeni inzulin postavite v notranji žep Wellion Frigo torbice.

Za zaščito predmetov v vašem kovčku ali ročni prtljagi, vstavite notranji žev v Wellion Frigo zunanji žep.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust* + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30 €. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici: Akcija traja od 18. 6. do 24. 6. 2021. *Akcija ne velja za ...