izbor

Wellion Gluco Calea, merilnik sladkorja v krvi za živali

Wellion Gluco Calea je posebej prilagojen merilnik sladkorja v krvi za pse, mačke in konje.
Več...
Pakiranje 1 komplet
Poštnina Brezplačna poštnina
71,89€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: merilec
Mesto uporabe: kri, ožilje
Zdravje: diagnostika, diabetes

Wellion Gluco Calea je merilnik sladkorja v krvi za pse, mačke in konje.

Ko se soočite z sladkorno boleznijo pri živalih je prvi korak razumevanje bolezni. Pomembno je vedeti, da so simptomi sladkorne bolezni pri ljudeh in živalih podobni, vendar so za merjenje ravni sladkorja v krvi živali potrebne naprave, ki so posebej kalibrirane/umerjene.
 
Človeška in živalska kri sta različni. Proizvodnja glukoze v človeški in živalski krvi je različna. Ljudje in živali imajo različen hematokrit, kar pomeni, da se število eritrocitov bistveno razlikuje med živalskimi vrstami. Prav tako obstajajo precejšnje razlike v velikosti rdečih krvnih celic med različnimi vrstami, kar pomeni razlike v distribuciji glukoze v plazmi. Pri ljudeh na primer je odstotek glukoze v rdečih krvnih celicah 42%, medtem ko se 58% glukoze nahaja v plazmi. Pri mačkah (ki imajo manjše število in velikost eritrocitov) je odstotek glukoze v rdečih krvnih celicah le 7% in večina oz. približno 93% se nahaja v plazmi.

Merilnik glukoze v krvi za ljudi je kalibriran/umerjen na človeško kri in bo izmeril raven sladkorja v človeški krvi. Ta rezultat bo drugačen od rezultata merjenja glukoze pri mački, psu ali konju. Da bi zagotovili zanesljiv rezultat merjenja za vašega ljubljenčka potrebujete merilnik glukoze v krvi za živali.

Wellion Gluco Calea merilnik glukoze v krvi je posebej kalibriran za pse, mačke in konje.
Varnost in točnost – ti dve zahtevi sta pri inovativnem Gluco Calea merilniku glukoze v krvi izpolnjeni. Da bi dobili pravilen rezultat so merilnim lističem priloženi trije različni kodni čipi, ki se jih z lahkoto zamenja.

Enostavna uporaba razbremeni življenje z diabetičnim ljubljenčkom. Dodatno prednost predstavljajo odlično čitljive številke na osvetlenem zaslonu. Merilni lističi se zlahka odstranjujejo z tipko za izmet.

Ostale funkcije:

 • Nastavitev Hiper/Hipo alarma
 • 4 individualno nastavljivi alarmi
 • Izračun povprečij za 7,14,30 dni
 • 5 sek čas merjenja
 • 0,5 mikrolitra krvi
 • 300 rezultatov v pomnilniku
 • 1000 merjenj – življenska doba baterij

Vsebina kompleta:

 • Merilnik Wellion GLUCO CALEA
 • 10 Wellion sterilnih  lancet
 • Wellion prožilna naprava
 • Prenosna torbica
 • Priročnik za uporabo

 

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...