Xmile Plus, zobna pasta z naprstno zobno ščetko za pse in mačke

Za zobno higieno psov in mačk. Redna uporaba preprečuje slab zadah in nastanek zobnih oblog in zobnega kamna.
Več...
Pakiranje 50 g
15,86€
Lastnosti
Oblika: zobna pasta
Zdravje: živali, psi, mačke, ustna higiena

Za zobno higieno psov in mačk. Redna uporaba preprečuje slab zadah in nastanek zobnih oblog in zobnega kamna. Vsebuje 15% ekstrakta jajčnega rumenjaka od kokoši, ki so bile hiperimunizirane proti bakteriji Porphyromone ( glavni povzročitelj zobnih oblog). Vključuje še encime in mukoadhezivno komponento, ki omogoča, da izdelek ostane v stiku z dlesnijo dalj časa, tudi brez ščetkanja.

Sestava:
mineralno olje, jajčni izdelki (obogaten ekstrakt jajčnega rumenjaka), silicijev dioksid, krompirjev škrob, arome, celuloza, amiloglukozidaza, amilaza, lizocim. 

Navodila za uporabo:
Pasta se lahko nanaša z zobno ščetko ali samo z nanosom na zobe brez ščetkanja. Priporočljiva je uporaba vsaj 2-3 krat na teden, čeprav so najboljši rezultati z vsakodnevno uporabo.

Nanos paste z zobno ščetko: uporabite za zrno graha paste skupaj s priloženo naprstno ščetko.

Nanos paste brez zobne ščetke: pasto lahko uporabimo tako, da jo s pomočjo priložene kanile nanesemo neposredno na zobe in dlesni. Oljna baza v izdelku omogoča, da aktivne sestavine ostanejo v stiku s površino zob in dlesni, kar skupaj s slinjenjem in delovanjem jezika pomaga, da se pasta širi po gobčku.

Pri mačkah, kjer nikakor ne moremo paste nanesti v gobček, jo majhno količino namažemo okrog ust in mačka si bo z lizanjem pasto vnesla v ustno votlino.

Varnostni ukrepi:
Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo je priporočljivo poiskati mnenje veterinarja. Način shranjevanja: Hraniti na suhem (pod 25 ° C) v originalni embalaži. Hraniti zaščiteno pred direktno sončno svetlobo.

Proizvajalec in oseba odgovorna za označevanje: UranoVet S.L., Španija, info@uranovet.com, 10034-H.
Dodatne informacije : MELISA VETERINA  d.o.o., 031 398 609, info@melisasi.si

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popusta na kozmetiko Avene.

Izkoristite 20% popusta na kozmetiko Avene.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...