akcija

Yasenka Imuno C 1000, 20 šumečih tablet

- dva za ceno enega -

Prehransko dopolnilo z vitaminom C. Okus pomaranče.
Več...
Pakiranje 2 x (20 šumečih tablet)
Redna cena 13,22€
6,61€

Ena šumeča tableta imuno C1000 PLUS vsebuje 1000 mg vitamina C (1250% PDV) in  prispeva k normalni funkciji imunskega sistema in štiti celice pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalni tvorbi kolagena. Vitamin C prispeva k povečanju absorpcije železa in prispeva k normalni sintezi kolagena, ki je potreben za normalno funkcijo kosti, hrustanca, desni, zob, kože in krvnih žil. Imuno C1000 PLUS ne vsebuje sladkorja.

Uporaba:
1 tableta na dan.

Vsebnost:
1 tableta vsebuje  1000 mg vitamina C ( 1250% PDV - Priporočenega dnevnega vnosa).

Sestavine:
Regulator kislosti: citronska kislina; L-askorbinska kislina; regulator kislosti: natrijev hidrogenkarbonat; stabilizator: sorbitol; aroma pomaranče; sladilo: ciklamat; stabilizator: polietilenglikol; barvilo: koncentrat rdeče pese; sladilo: saharin; barvilo: riboflavin.

20 šumečih tablet-  80 g

Opozorila:
Pri odmerkih, višjih od 1 g vitamina C/dan se lahko pojavijo akutni gastrointestinalni simptomi. Dolgoročni vnos vitamina C pri izdelkih, ki vsebujejo 1000 mg ali več vitamina C v dnevnem odmerku, lahko poveča tveganje za nastanek škodljivih učinkov za zdravje, posebej pri posameznikih z ledvičnimi obolenji, posameznikih s pomanjkanjem flukoza-6-fosfat dehidrogenaze in drugih kroničnih bolnikih.
Prekomerno uživanje lahko povzroči odvajalni učinek. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena in raznovrstna prehrana in zdrav način življenja so pomembni za zdravje.

Hraniti na temperaturi do 25 C v temnem in suhem prostoru, v dobro zaprti plastenki

Blank slika
La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

 La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 20. 5. do 23. 5. 2022 *Popust ne velja za akcijske pakete LRP Anthelios. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.