2Toms BlisterShield, prah za zaščito kože pred trenjem (70g)

Formula praška BlisterShield ustvarja na stopalu površino skoraj brez trenja, kar zmanjšuje kopičenje toplote in zmanjšuje možnost nastsanka žuljev.
Več...
Pakiranje
18,01€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Mesto uporabe: stopala
Oznaka: žulji
Zdravje: zaščita kože, šport

Formula praška BlisterShield ustvarja na stopalu površino skoraj brez trenja, kar zmanjšuje kopičenje toplote in zmanjšuje možnost nastsanka žuljev.

Ko ga nanesemo na stopalo, ta izjemno svilnat prašek odbija vlago in tako omogoča, da koža med dolgotrajnimi dejavnostmi ostane suha in brez žuljev. Prašek BlisterShield znatno zmanjša nelagodje in utrujenost, kar vodi k večji zmogljivosti in prijetnejši vadbi.

Brezpogojno jamčimo, da se prašek BlisterShield s kože odstranjuje z milom in vodo in ga lahko uporabljate pri nošenju čevljev, škornjev in rokavic.

Video:

Zakaj je BlisterShield drugačen od ostalih izdelkov?
Drugi »popolnoma naravni« izdelki na trgu za preprečevanje nastajanja žuljev so pridobljeni iz rastlinskih in živalskih maščob, in delujejo podobno kot mazila in kreme. Večina anorganskih praškov absorbira vlago in zmanjšuje trenje; ker pa absorbirajo vlago, njihova učinkovitost pri zmanjševanju trenja upada.

Tehnološko napredna formula za preprečevanje žuljev praška BlisterShield nikoli ne izgubi svoje učinkovitosti ... od začetka do konca.

Britanska revija Runners‘ World je izbrala prašek 2Toms BlisterShield za Opremo leta 2018.

Uporaba:
Za najboljše rezultate operite in temeljito obrišite stopala do suhega pred nanosom praška BlisterShield, izdelka za preprečevanje žuljev. Za čim manj vlage površino med prsti obrišite še z alkoholom. Eno čajno žličko praška BlisterShield dajte v vsako nogavico. Nogavice pretresite, da se prašek enakomerno porazdeli. Za dodatno zaščito pred žulji nanesite BlisterShield za peto, potem ko je nogavica že na vaši nogi.

Sestavine:
PTFE, polietilenski vosek

Sestavine (INCI):
Polytetrafluoroethylene (PTFE), polyethylene (PE Wax),

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje. Akcija traja od 1. 8. do 31. 8. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.