2Toms Stink Free, razpršilo za čevlje in opremo (237 ml)

Ob nakupu Medi-Dyne izdelkov v skupni vrednosti nad 30€ prejmete darilo: 2Toms SportShield.
Razpršilo Stink Free zagotovljeno odstrani, ne le prikrije, vse neprijetne vonjave, ki jih povzroča znoj v vaših čevljih, škornjih, opremi, torbah za telovadbo, ščitnikih, rokavicah, omaricah itd.
Več...
Pakiranje 237 ml
14,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: stopala, noge
Oznaka: potenje
Zdravje: šport

Naša tehnično napredna formula očisti pore, ki zadržujejo vonj v obutvi in opremi. Razpršilo Stink Free v svoji formuli ne vsebuje parfuma, zato ne pušča nobenega vonja, ko se posuši.

Razpršilo Stink Free lahko varno uporabljamo na platnu, usnju, satenu in čevljih iz denima. Da bi se izognili stiku z očmi, ne uporabljajte razpršila znotraj čelad, kap ali pokrival.

Navodila za uporabo
Pri prvi uporabi razpršila Stink Free priporočamo, da izdelek razpršite po notranjosti materiala, ki se dotika telesa, dokler ne vidite, da je prekrit s sprejem Stink Free. Počakajte, da se čez noč osuši na zraku, nato preverite, tako da opremo oz. čevlje povohate.

Če po prvem poskusu neprijeten vonj ni povsem izginil, uporabite razpršilo ponovno in preverite stanje. Ponovite, dokler neprijetne vonjave popolnoma ne izginejo. Ko je začetno čiščenje končano, morate razpršilo redno nanašati, da se smrad ne vrne. To je lahko po vsaki uporabi ali tedensko / rutinsko, odvisno od izdelka.

Sestavine:
Voda, benzalkonijev klorid, cetrimonijev bromid, propilen glikol

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...