2Toms Stink Free, razpršilo za čevlje in opremo (237 ml)

Razpršilo Stink Free zagotovljeno odstrani, ne le prikrije, vse neprijetne vonjave, ki jih povzroča znoj v vaših čevljih, škornjih, opremi, torbah za telovadbo, ščitnikih, rokavicah, omaricah itd.
Več...
Pakiranje 237 ml
15,01€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: stopala, noge
Oznaka: potenje
Zdravje: šport

Naša tehnično napredna formula očisti pore, ki zadržujejo vonj v obutvi in opremi. Razpršilo Stink Free v svoji formuli ne vsebuje parfuma, zato ne pušča nobenega vonja, ko se posuši.

Razpršilo Stink Free lahko varno uporabljamo na platnu, usnju, satenu in čevljih iz denima. Da bi se izognili stiku z očmi, ne uporabljajte razpršila znotraj čelad, kap ali pokrival.

Navodila za uporabo
Pri prvi uporabi razpršila Stink Free priporočamo, da izdelek razpršite po notranjosti materiala, ki se dotika telesa, dokler ne vidite, da je prekrit s sprejem Stink Free. Počakajte, da se čez noč osuši na zraku, nato preverite, tako da opremo oz. čevlje povohate.

Če po prvem poskusu neprijeten vonj ni povsem izginil, uporabite razpršilo ponovno in preverite stanje. Ponovite, dokler neprijetne vonjave popolnoma ne izginejo. Ko je začetno čiščenje končano, morate razpršilo redno nanašati, da se smrad ne vrne. To je lahko po vsaki uporabi ali tedensko / rutinsko, odvisno od izdelka.

Sestavine:
Voda, benzalkonijev klorid, cetrimonijev bromid, propilen glikol

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje. Akcija traja od 17. 1. do 24. 1. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po ...