izbor

Aqua Maris Hypertonic, pršilo za nos (50 ml)

Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos na naraven način odmaši nos pri prehladu, gripi ali alergijah. Primeren je za uporabo pri odraslih in otrocih, starejših od enega leta. Varen je za uporabo pri nosečnicah. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 50 ml
7,45€

Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos deluje kot naravni dekongestiv (odmaši nos). Hipertonična raztopina z visoko koncentracijo soli odstranjuje odvečno tekočino iz nosne sluznice s pomočjo osmotskega gradienta, s čimer zmanjša njeno otekanje in tako olajša dihanje skozi nos.

Priporočeno je za uporabo pri osebah z zamašenim nosom in oteženim dihanjem pri prehladih, gripi in alergijah. Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji s predpisano terapijo.

Namen uporabe:
Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Prehlad, alergije, gripa in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje sluzi ter oteklost nosne sluznice, kar otežuje dihanje tako pri otrocih, kot pri odraslih.

Komu je izdelek namenjen?
Ker Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za odrasle in otroke, starejše od enega leta. Zaradi svojega naravnega izvora in blagodejnega učinka je Aqua Maris Hypertonic rešitev za zamašen nos med nosečnostjo in dojenjem, ko uporaba drugih zdravil za zdravljenje prehlada ni primerna. Iz higienskih razlogov naj izdelek uporablja le ena oseba.

Uporaba:
Razpršite 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat dnevno, po potrebi tudi večkrat na dan.

Izdelek uporabljajte dokler je nos zamašen, nato uporabite Aqua Maris Classic pršilo za nos ali Aqua Maris Baby pršilo za nos za vzdrževanje vsakodnevne higiene (izotonična morska voda).

Po uporabi aplikator sperite in posušite.

Sestava:
Morska voda, prečiščena voda.

Morska voda iz Jadrana je bogata s solmi in oligoelementi.  Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini, imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vloge nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Brez konzervansov.

Opozorila:
Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti.

Proizvajalec: JGL d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška.
Distributer za Slovenijo: Jadran-galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana, Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.