Baby-Vac, otroški nosni aspirator (1 aspirator)

Aspirator za nos pripomore k lažjemu dihanju in izboljšanju splošnega počutja, obenem pa preprečuje bolezni, ki lahko nastanejo kot posledica zamašenih dihalnih poti v nosu.
Več...
Pakiranje 1 aspirator
12,69€
Lastnosti
Oblika: medicinski pripomoček
Mesto uporabe: nos, sluznica, dihala
Oznaka: alergija
Zdravje: čiščenje, dojenčki, otroci

Nahod je zelo pogosta otroška bolezen. Največjo težavo pri nahodu dojenčkov in malčkov predstavlja dejstvo, da le-ti nosu ne morejo in hkrati ne znajo izpihati. Za učenje samostojnega dihanja skozi usta otrok potrebuje določen čas, saj mora ta proces dojeti. V nosu nabirajoča se sluz zelo otežuje dihanje, obenem pa povzroča splošno slabo počutje.

Nosni aspirator Baby-Vac

Obstaja pa tudi možnost, da se pojavijo zdravju škodljive komplikacije, ki so posledica zamašenega nosu: obolenja ušes, obolenja stranskih nosnih votlin in obolenja dihalnih poti.

Da bi se izognili vsem neprijetnostim zamašenega nosu pri otroku, si lahko pomagate z omenjenim aspiratorjem s priključkom na sesalnik (800 W – 1800 W). Vgrajeni vetrnik zreducira moč sesanja na jakost preprostega izpihovanja in tako omogoča neboleče čiščenje izcedka iz nosu. Aspirator za nos pripomore k lažjemu dihanju in izboljšanju splošnega počutja, obenem pa preprečuje bolezni, ki lahko nastanejo kot posledica zamašenih dihalnih poti v nosu.

Uporaba nosnega aspiratorja

 1. Otrok mora sedeti vzravnano, na trdi podlagi.
 2. Vstavite sesalno glavico 3 v nosno votlino tako, da jo popolnoma zaprete. Sesajte nekaj sekund, nato naredite krajši premor. Sesanje s krajšimi premori nadaljujte tako dolgo, dokler iz nosu ne odstranite vse sluzi. Nato postopek ponovite še v drugi nosnici.
 3. Aspirator za nos takoj po uporabi izperite z vročo vodo ali blago milnico. Po večkratni uporabi priporočamo, da aspirator za nos prekuhate. Ne puščajte aspiratorja ali njegovih delov v čistilu. Za učinkovitejše čiščenje priporočamo Baby vac ščetkico (ni priložena).

Montaža:

 1. Vstavite sesalno glavico z oznako 3 v konec, ki je označen s številko 2.
 2. Del aspiratorja, na sliki označen s številko 1, vstavite v cev sesalne naprave.
 3. Vklopite sesalnik. Aspirator za nos je pripravljen za uporabo. Zbiralnik se pri čiščenju lahko razstavi.

Dobavitelj: AVIOMS D.O.O., Vojkova cesta 91, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: ILLÉS CSÓK ÉS TSA., Hungary - 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 35., Madžarska, e-mail: /

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.  Ob nakupu La Roche-Posay nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja od 24. 5. do 31. 5. 2023 ...