Baby-Vac, otroški nosni aspirator

Aspirator za nos pripomore k lažjemu dihanju in izboljšanju splošnega počutja, obenem pa preprečuje bolezni, ki lahko nastanejo kot posledica zamašenih dihalnih poti v nosu.
Več...
Pakiranje 1 aspirator
12,69€
Lastnosti
Oblika: pripomoček, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: nos, sluznica, dihala
Oznaka: alergija
Zdravje: čiščenje, dojenčki, otroci

Nahod je zelo pogosta otroška bolezen. Največjo težavo pri nahodu dojenčkov in malčkov predstavlja dejstvo, da le-ti nosu ne morejo in hkrati ne znajo izpihati. Za učenje samostojnega dihanja skozi usta otrok potrebuje določen čas, saj mora ta proces dojeti. V nosu nabirajoča se sluz zelo otežuje dihanje, obenem pa povzroča splošno slabo počutje.

Nosni aspirator Baby-Vac

Obstaja pa tudi možnost, da se pojavijo zdravju škodljive komplikacije, ki so posledica zamašenega nosu: obolenja ušes, obolenja stranskih nosnih votlin in obolenja dihalnih poti.

Da bi se izognili vsem neprijetnostim zamašenega nosu pri otroku, si lahko pomagate z omenjenim aspiratorjem s priključkom na sesalnik (800 W – 1800 W). Vgrajeni vetrnik zreducira moč sesanja na jakost preprostega izpihovanja in tako omogoča neboleče čiščenje izcedka iz nosu. Aspirator za nos pripomore k lažjemu dihanju in izboljšanju splošnega počutja, obenem pa preprečuje bolezni, ki lahko nastanejo kot posledica zamašenih dihalnih poti v nosu.

Uporaba nosnega aspiratorja

 1. Otrok mora sedeti vzravnano, na trdi podlagi.
 2. Vstavite sesalno glavico 3 v nosno votlino tako, da jo popolnoma zaprete. Sesajte nekaj sekund, nato naredite krajši premor. Sesanje s krajšimi premori nadaljujte tako dolgo, dokler iz nosu ne odstranite vse sluzi. Nato postopek ponovite še v drugi nosnici.
 3. Aspirator za nos takoj po uporabi izperite z vročo vodo ali blago milnico. Po večkratni uporabi priporočamo, da aspirator za nos prekuhate. Ne puščajte aspiratorja ali njegovih delov v čistilu. Za učinkovitejše čiščenje priporočamo Baby vac ščetkico (ni priložena).

Montaža:

 1. Vstavite sesalno glavico z oznako 3 v konec, ki je označen s številko 2.
 2. Del aspiratorja, na sliki označen s številko 1, vstavite v cev sesalne naprave.
 3. Vklopite sesalnik. Aspirator za nos je pripravljen za uporabo. Zbiralnik se pri čiščenju lahko razstavi.

Dobavitelj: AVIOMS D.O.O., Vojkova cesta 91, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: ILLÉS CSÓK ÉS TSA., Hungary - 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 35., Madžarska, e-mail: /

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...