Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Baby-Vac, otroški nosni aspirator

Aspirator za nos pripomore k lažjemu dihanju in izboljšanju splošnega počutja, obenem pa preprečuje bolezni, ki lahko nastanejo kot posledica zamašenih dihalnih poti v nosu.
Več...
Pakiranje 1 aspirator
12,69€
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: nos, sluznica, dihala
Simptom: alergija, vnetje
Zdravje: čiščenje, dojenčki, otroci

Medicinski pripomoček

Nahod je zelo pogosta otroška bolezen. Največjo težavo pri nahodu dojenčkov in malčkov predstavlja dejstvo, da le-ti nosu ne morejo in hkrati ne znajo izpihati. Za učenje samostojnega dihanja skozi usta otrok potrebuje določen čas, saj mora ta proces dojeti. V nosu nabirajoča se sluz zelo otežuje dihanje, obenem pa povzroča splošno slabo počutje.

Nosni aspirator Baby-Vac

Obstaja pa tudi možnost, da se pojavijo zdravju škodljive komplikacije, ki so posledica zamašenega nosu: obolenja ušes, obolenja stranskih nosnih votlin in obolenja dihalnih poti.

Da bi se izognili vsem neprijetnostim zamašenega nosu pri otroku, si lahko pomagate z omenjenim aspiratorjem s priključkom na sesalnik (800 W – 1800 W). Vgrajeni vetrnik zreducira moč sesanja na jakost preprostega izpihovanja in tako omogoča neboleče čiščenje izcedka iz nosu. Aspirator za nos pripomore k lažjemu dihanju in izboljšanju splošnega počutja, obenem pa preprečuje bolezni, ki lahko nastanejo kot posledica zamašenih dihalnih poti v nosu.

Uporaba nosnega aspiratorja

 1. Otrok mora sedeti vzravnano, na trdi podlagi.
 2. Vstavite sesalno glavico 3 v nosno votlino tako, da jo popolnoma zaprete. Sesajte nekaj sekund, nato naredite krajši premor. Sesanje s krajšimi premori nadaljujte tako dolgo, dokler iz nosu ne odstranite vse sluzi. Nato postopek ponovite še v drugi nosnici.
 3. Aspirator za nos takoj po uporabi izperite z vročo vodo ali blago milnico. Po večkratni uporabi priporočamo, da aspirator za nos prekuhate. Ne puščajte aspiratorja ali njegovih delov v čistilu. Za učinkovitejše čiščenje priporočamo Baby vac ščetkico (ni priložena).

Montaža:

 1. Vstavite sesalno glavico z oznako 3 v konec, ki je označen s številko 2.
 2. Del aspiratorja, na sliki označen s številko 1, vstavite v cev sesalne naprave.
 3. Vklopite sesalnik. Aspirator za nos je pripravljen za uporabo. Zbiralnik se pri čiščenju lahko razstavi.

Dobavitelj: AVIOMS D.O.O., Vojkova cesta 91, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: ILLÉS CSÓK ÉS TSA., Hungary - 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 35., Madžarska, e-mail: /

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Ob nakupu 2 izdelkov Eucerin vam podarimo: Eucerin pH5, losjon za umivanje (200 ml). Eucerin losjon za umivanje je losjon za vsakodnevno umivanje obraza in telesa – celo če koža ne prenaša mil. Čisti posebej blago in ohranja lastno zaščito kože. Primeren tudi za vsakodnevno umivanje kože, ...