Bambo Nature Premature 0, otroška plenička za nedonošenčke - 1-3 kg (24 plenic)

Pleničke Bambo Nature so mehke, udobne in poskrbijo, da tudi najobčutljivejša otroška koža ostane suha. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 24 pleničk
7,50€

Bambo Nature Premature 0 pleničke imajo izjemno vpojno jedro in uporabljajo najnovejšo tehnologijo vpojnih kanalčkov, ki vlago odvaja od dojenčkove kože in zadrži tudi večkratno močenje – celo ponoči. Praktičen indikator vlažnosti spremeni barvo, ko je plenička mokra in nas s tem obvesti, da jo je treba zamenjati.

Elastičen pas in odprtine za nogice, ki ne vsebujejo lateksa, poskrbijo, da plenička ostane na mestu – za otrokovo udobje in svobodno gibanje. Pleničke so dermatološko testirane in skladne z različnimi okoljskimi standardi, vključno z ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel«, potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic«, oznako FSC (Svet za nadzor gozdov) in ekološko oznako »EU Ecolabel« (prejmejo jo lahko izdelki z oznako CE). Pleničke Bambo Nature ne vsebujejo parfumov in parabenov, kar zmanjša tveganje za nastanek alergij in pleničnega izpuščaja.

Bambo Nature Premature 0 otroška plenička za nedonošenčke - 1-3 kg glavne lastnosti:

 • Ultra vpojne 
 • Mehke in zračne 
 • Popolno prileganje 
 • Prijazne do kože (brez parfumov in parabenov) 
 • Potrjeno prijazne do okolja

Pleničke velikosti 0 so primerne predvsem za nedonošenčke, s težo 1-3 kg (namig: ko plenička ponoči večkrat premoči, je čas za številko večje pleničke – BAMBO NATURE 1)

Pleničk v zavitku: 24 kom
Velikost: 0 (XXS) 

Ko gre za vašega otroka, je le najboljše dovolj dobro.    

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna, ki pa ne velja za nakup zdravil.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024