Becutan otroško mleko za telo (200 ml)

Becutan mleko za telo je obogateno s sestavinami, ki hitro navlažijo otroško kožo po kopanju in uravnovesijo njeno vlago.
Več...
Pakiranje 200 ml
2,66€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: mleko
Mesto uporabe: telo
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: vlaženje, otroci, dojenčki

Becutan mleko za telo je obogateno s sestavinami, ki hitro navlažijo otroško kožo po kopanju in uravnovesijo njeno vlago. PH vrednost izdelka je nevtralna in prilagojena potrebam občutljive otroške kože, kar pomeni, da je mleko primerno za intenzivno nego otroške kože. Vsebuje edinstveno kombinacijo visoko kvalitetnih sestavin, posebej oblikovanih za krepitev otroških obrambnih mehanizmov..

Klinično in dermatološko testiran izdelek s prilagojeno pH vrednostjo. Priporočljivo za uporabo na občutljivi koži v vseh starostnih obdobjih.

Sestavine (INCI):
Aqua, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, PEG-40 Stearate, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Carbomer, Parfum, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Citronellol.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 16.4. do 19.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja samo za ...