Becutan otroško toaletno milo (90 g)

Toaletno milo za čiščenje in nego občutljivejše kože je posebej prilagojeno našim najmlajšim, uporabljajo pa ga lahko tudi odrasli z občutljivejšo kožo.
Več...
Pakiranje 90 g
1,02€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: milo
Mesto uporabe: telo
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: umivanje, kopanje, otroci, dojenčki

Toaletno milo Becutan za otroke je nežno do kože in prijetno odišavljeno. Milo temeljito čisti in neguje otroško kožo brez draženja oči. Pazljivo uravnovešen pH in optimalna količina glicerina ščitita kožo pred izsušitvijo. Redna uporaba ustvarja mehko in nežno kožo.

Klinično in dermatološko testiran izdelek s prilagojeno pH vrednostjo. Priporočljivo za uporabo na občutljivi koži v vseh starostnih obdobjih. 

Sestavine (INCI):
Sodium Tallowate, Sodium Palm Kernelate, Water, Aqua, Parfum, Glycerin, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate.

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje. Akcija traja od 01.4. do 2.5.2021. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v ...