izbor

Boston Simplus, tekočina za trde in poltrde leče (120 ml)

- rok uporabe 07/2022 -

Formula, izdelana posebej za kontaktne trde, za zrak prepustne leče, izdelane iz fluoro silikonskega akrilata in silikonskega akrilata. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 120 ml
13,99€

Večnamenska raztopina Boston SIMPLUS Multi-Action Solution je novi večnamenski izdelek v samo eni plastenki, namenjen čišcenju, dezinfekciji in shranjevanju trdih, za zrak prepustnih lec (RGP).

Registriran je za uporabo pri kontaktnih lečah, prepustnih za zrak in izdelanih iz fluoro silikonskega akrilata in silikonskega akrilata. Večnamenska raztopina Boston SIMPLUS odstranjuje beljakovine in lipide s površine leč in obenem pomaga odstranjevati tudi druge trdovratne obloge.

Ta raztopina je namenjena tudi spiranju leč, s čimer se z leč odstranjujejo raztopljene obloge. Sistem multipolimernih oblog preprečuje nastajanje oblog po vstavitvi lec in omogoča enakomerno vlaženje.

Patentirano vlažilno sredstvo vsebuje sredstvo za vlaženje leč. Ta formula je bila izdelana posebej zaradi vlažilnega učinkovanja na oko. Obenem vsebuje zaščitni sistem, ki se je izkazal za učinkovitega pri uničevanju škodljivih organizmov. Ta raztopina ucinkovito čisti in dezinficira, obenem pa je kompatibilna z očesom, potem, ko vanje vstavimo lečo.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 4. 7. do 24. 7. 2022 *Popust ne velja za akcijske pakete LRP Anthelios. Brezplačna dostava je na voljo le za področje Slovenije.