izbor

Boston Simplus, tekočina za trde in poltrde leče (120 ml)

Formula, izdelana posebej za kontaktne trde, za zrak prepustne leče, izdelane iz fluoro silikonskega akrilata in silikonskega akrilata. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 120 ml
13,99€

Večnamenska raztopina Boston SIMPLUS Multi-Action Solution je novi večnamenski izdelek v samo eni plastenki, namenjen čišcenju, dezinfekciji in shranjevanju trdih, za zrak prepustnih lec (RGP).

Registriran je za uporabo pri kontaktnih lečah, prepustnih za zrak in izdelanih iz fluoro silikonskega akrilata in silikonskega akrilata. Večnamenska raztopina Boston SIMPLUS odstranjuje beljakovine in lipide s površine leč in obenem pomaga odstranjevati tudi druge trdovratne obloge.

Ta raztopina je namenjena tudi spiranju leč, s čimer se z leč odstranjujejo raztopljene obloge. Sistem multipolimernih oblog preprečuje nastajanje oblog po vstavitvi lec in omogoča enakomerno vlaženje.

Patentirano vlažilno sredstvo vsebuje sredstvo za vlaženje leč. Ta formula je bila izdelana posebej zaradi vlažilnega učinkovanja na oko. Obenem vsebuje zaščitni sistem, ki se je izkazal za učinkovitega pri uničevanju škodljivih organizmov. Ta raztopina ucinkovito čisti in dezinficira, obenem pa je kompatibilna z očesom, potem, ko vanje vstavimo lečo.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija velja za izdelke: Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, serum (30 ml) Vichy Liftactiv Supreme, intenzivna nega proti gubam in za učvrstitev kože - ZF30 (50 ml) ...