Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Canesbalance, vaginalni gel

Canesbalance gel klinično dokazano preprosto in učinkovito zdravi simptome bakterijske vaginoze, tako da obnovi normalno pH-vrednost in vaginalno floro.
Več...
Pakiranje 7 aplikatorjev s 5 ml gela
13,48€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: nožnica, sluznica
Simptom: okužba
Zdravje: nosečnost, ženske, intimna nega

Medicinski pripomoček

Canesbalance gel klinično dokazano preprosto in učinkovito zdravi simptome bakterijske vaginoze, tako da obnovi normalno pH-vrednost in vaginalno floro.

Kaj je bakterijska vaginoza
Bakterijska vaginoza je zelo pogosto stanje v nožnici. Navadno se v nožnici nahajajo različne vrste bakterij, najštevilčnejše pa so mlečnokislinske bakterije. Mlečnokislinske bakterije proizvajajo mlečno kislino, ki posledično povzroča zakisanje, vzdržujejo normalno nizko pH-vrednost v nožnici in jo ščitijo pred okužbami. Pri tako nizki pH-vrednosti je rast neugodnih bakterijskih mikroorganizmov navadno omejena.

Ko se število mlečnokislinskih bakterij zniža in pH-vrednost naraste, se normalno stanje spremeni in razvijati se začnejo »slabe« bakterije. V medicini to stanje poznamo pod imenom bakterijska vaginoza. Glavni simptomi v povezavi z bakterijsko vaginozo so neprijeten vonj, ki spominja na ribe, povečan izcedek in nelagoden občutek v nožnici.

Kaj povzroča bakterijsko vaginozo?
Dejavniki, ki spreminjajo okolje v nožnici in lahko povzročijo bakterijsko vaginozo, vključujejo podaljšano menstruacijo, uporabo higienskih izdelkov za intimne predele, pogosto izpiranje nožnice, kontracepcijska sredstva, vaginalna zdravila, spolne odnose in stres. Jemanje antibiotikov in uporaba znotrajmaterničnega vložka (IUD, splošno znanega kot spirala) lahko prav tako vplivata na ravnovesje v nožnici. 

Canesbalance gel na naraven način zdravi simptome bakterijske vaginoze
Canesbalance gel vsebuje mlečno kislino, ki učinkovito nevtralizira neprijeten vonj in znova vzpostavi normalno pH-vrednost v nožnici. Vsebuje tudi glikogen, ki zagotavlja hranila mlečnokislinskim bakterijam in podpira njihovo rast. Če je raven pH-vrednosti in hranil normalna, mlečnokislinske bakterije, ki ščitijo nožnico, rastejo in obnovijo naravno ravnovesje v nožnici. S tem učinkovito odpravijo povečan izcedek in nelagodje. Zdravljenje poteka s pomočjo predhodno napolnjenih tub, ki zagotavljajo preprosto uporabo. 

Kdaj uporabiti Canesbalance gel?
Canesbalance gel odpravlja neprijeten vonj, povečan izcedek in nelagodje ter znova vzpostavi normalno pH-vrednost.

Kako uporabljati Canesbalance gel? 

Zdravljenje Za učinkovito odpravljanje neprijetnega vonja, povečanega izcedka, nelagodja in bakterijske vaginoze. Uporabite 1 tubo na dan 7 zaporednih dni.

Obrnite in odlomite končni jeziček. Nato se udobno usedite ali uležite ter vrat aplikatorja nežno vstavite v nožnico tako daleč, da ob tem še ne občutite nelagodja. Aplikator nežno stisnite in s tem sprostite njegovo vsebino. Odstranite tubo, pri čemer jo še vedno stiskajte, in jo zavrzite. Najbolje je, da Canesbalance gel uporabite pred spanjem. V pomoč lahko  uporabite damski vložek, saj se lahko pojavi manjši izcedek. Slednje pa ne pomeni, da zdravljenje ni uspešno. 

Canesbalance gel je klinično preizkušen
Klinična testiranja so pokazala, da je formulacija gela Canesbalance varna in učinkovita. S ponovno vzpostavitvijo ravnovesja pH-vrednosti gel zagotavlja trojno korist, saj učinkovito odpravlja neprijeten vonj in povečan izcedek, zavira rast neugodnih bakterij in podpira koristne bakterije (Lactobacillus), s čimer obnovi naravno okolje. 

Canesbalance gel je varen za uporabo
Canesbalance gel je na voljo v higieničnih tubah za enkratno uporabo. Lahko se uporablja med nosečnostjo in menstruacijo. Če pa menite, da se je med nosečnostjo pojavila vaginalna okužba, se posvetujte s svojim zdravnikom. Canesbalance gel lahko povzroči rahlo zbadanje pri vaginalnih glivičnih okužbah (npr. glivičnem vnetju nožnice) ali če so prisotne drobne razpoke v vaginalnem tkivu. Ta pojav je zgolj začasen in bo izzvenel. Če ste v skrbeh, se posvetujte z zdravstvenim osebjem. 

Kdaj morate obiskati svojega zdravnika?
Obrnite se na svojega zdravnika, če se simptomi poslabšajo, občutite bolečino, če nelagodje ne pojenja, če je v izcedku prisotna kri ali je izcedek prisoten med menopavzo. Če menite, da se je med nosečnostjo pojavila vaginalna okužba, se posvetujte s svojim zdravnikom. Če po pravilni uporabi gela Canesbalance simptomi ne pojenjajo, se nemudoma posvetujte s svojim zdravnikom. Za diagnozo bakterijske vaginoze se posvetujte s svojim zdravnikom. 

Kaj vsebuje Canesbalance gel?
Pakiranje vsebuje 7 higieničnih aplikatorjev za enkratno uporabo s 5 ml gela. 

Vsak aplikator vsebuje naslednje sestavine:
Mlečna kislina, glikogen, propilenglikol, hipromeloza, natrijev laktat, voda pH 3,8.

Ne vsebuje konzervansov in hormonov. 

Opozorila
Izdelka ne uporabljajte, če je končni jeziček odlomljen. Tube ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti. Izdelek shranjujte nedosegljiv otrokom. 

Previdnost
Gela Canesbalancene ne uporabljajte, če poskušate zanositi, saj je pH-vrednost gela nizka, kar lahko povzroči manj ugodno okolje za spermo. Ne uporabljajte ga kot kontracepcijsko sredstvo. 

Distributer Bayer d.o.o., Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
Izdelovalec: Rolf Kullgren AB, Agatan 4 , 646 30 Gnesta, Švedska

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...