Curaprox CS 5460 Ortho, zobna ščetka

Curaprox CS 5460 Ortho ultra soft zobna ščetka je namenjena vsem, ki nosijo fiksni ortodontski aparat, saj ima vrsto skrajšanih snopov ščetin, ki se popolnoma prilegajo nosilcem zobnega aparata.
Več...
Pakiranje 1 ščetka
5,49€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna ščetka
Mesto uporabe: zobje, dlesni, usta
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: ustna higiena, umivanje

Curaprox CS 5460 Ortho ultra soft zobna ščetka je namenjena vsem, ki nosijo fiksni ortodontski aparat, saj ima vrsto skrajšanih snopov ščetin, ki se popolnoma prilegajo nosilcem zobnega aparata.

5460 ultra tankih ščetin Curen nežno in natančno očisti nosilce aparata, zobe in dlesni.

Vsaka od 5460 ultra tankih ščetin Curen ima premer 0,1 mm. Zobna ščetka CS 5460 "ortho" ima osemkotno držalo za lažji oprijem in postavitev ščetin pod kotom 45 stopinj med čiščenjem.

Uporaba:
S kratkimi krožnimi gibi čistite brez nepotrebnega pritiska. Med ščetkanjem je pomemben ustrezen pritisk - če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak, da se preveč pritiska.

Pakiranje: 1 zobna ščetka CS 5460 Ortho

Za prikaz uporabe si oglejte spodnji video:

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

 

Slika je simbolična. Barva ščetke na fotografiji se lahko razlikuje od dobavljene!

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...