Curaprox DF834, zobna nitka (1 navoj (50 m))

Curaprox DF 834 zobna nitka idealno preide skozi stik med zoboma. Zaradi voščene obloge se nitka lažje vodi.
Več...
Pakiranje (1 navoj (50 m))
5,57€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: nitka
Mesto uporabe: zobje, dlesni, usta
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: ustna higiena, umivanje

Curaprox DF 834 zobna nitka idealno preide skozi stik med zoboma. Zaradi voščene obloge se nitka lažje vodi.

Povoščena zobna nitka z okusom mete.

Idealna je za čiščenje tesnih medzobnih prostorov, npr. med sprednjimi zobmi.

Uporaba:
Tehnika zanke: Odtrgajte 50 cm nitke, staknite oba konca in naredite dvojni vozel tako, da zanka, ki nastane, lahko tesno objema štiri prste na roki. Če bo zanka prevelika, bomo težko vodili njeno gibanje. Med palcem ene in kazalcem druge roke, ki napenjata nitko, naj bo le minimalna razdalja, da bo vstavitev nitke v medzobni prostor dobro nadzorovana in varna, da torej ne bo nevarnosti, da bi se ob njeni uporabi poškodovala dlesen v medzobnem prostoru.

Tehnika zanke

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...