X Lekarnar obvestilo hq
izbor

Curaprox Ortho kit, ortodontski komplet v škatli

Ortodontski kit za vse s fiksnim ortodontskim apratom.
Več...
Pakiranje 1 komplet
29,34€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: medzobna ščetka
Mesto uporabe: dlesni, usta, zobje
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: umivanje

Curaprox Ortho kit, ortodontski komplet v škatli - je ortodontski komplet za vse s fiksnim ortodontskim aparatom, ki zahteva še intenzivnejšo nego zob in obzobnih tkiv – predvsem na stikih aparata z zobno površino in pod žičkami aparata.

Sestava:

Uporaba:
Zobna ščetka CS 5460 ortho
Ščetine zobne ščetke postavimo tako, da pokrivajo napol dlesen in napol zobe. S kratkimi krožnimi gibi čistimo brez nepotrebnega pritiskanja. Med ščetkanjem je pomemben ustrezen pritisk – če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak premočnega pritiskanja.

Zobna ščetka CS 1009 
Ščetkamo s krožnimi gibi in zelo rahlim pritiskanjem. Pri vodenju zobne ščetke sledimo anatomiji zoba, čistimo po robu dlesni in okoli nosilcev fiksnega zobnega aparata. Nikoli ne ščetkamo po dlesni.

Medzobne ščetke CPS 07, CPS 14 in CPS 18 
Medzobno ščetko CPS 07 uporabimo za čiščenje medzobnih prostorov, medzobni ščetki CPS 14 in CPS 18 pa za čiščenje pod žičkami fiksnega ortodontskega aparata.

Ortodontski vosek 
Blaži draženje sluznice pri ortodontskem aparatu. Vzemite majhno količino ortodontskega voska, ga ogrejte med prsti in z njim prelepite nosilce fiksnega zobnega aparata.

Vsebina pakiranja:

  • 1 zobna ščetka Curaprox CS 5460 ortho ultra soft
  • 1 čopasta zobna ščetka Curaprox CS 1009
  • 1 ortodontski vosek Curaprox (7 paličic)
  • 1 žepni set, ki vsebuje: držalo Curaprox UHS 451, medzobne ščetke Curaprox CPS 07, CPS 14, CPS 18 in paličico ortodontskega voska
  • 1 brošura Moj nasmeh s fiksnim ortodontskim aparatom

Proizvajalec: Curaden AG, Švica.

LinComplex vam je na voljo 15% ugodneje.

LinComplex vam je na voljo 15% ugodneje.

LinComplex je, z nagrado za inovativnost nagrajeno, prehransko dopolnilo, ki krepi imunski sistem in podpira delovanje črevesja. S svojimi koristnimi mlečnokislinskimi bakterijami, cinkom in vitaminom B6 skrbi za imunski sistem in hkrati za obnovitev energije z vitamini B1, B2 in B6. LinComplex ...