izbor

Curaprox Ortho kit, ortodontski komplet v škatli

+ Darilo: USB ključek v obliki zobne ščetke.

Ortodontski kit za vse s fiksnim ortodontskim apratom.
Več...
Pakiranje 1 komplet + USB ključek
28,75€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: medzobna ščetka
Mesto uporabe: dlesni, usta, zobje
Simptom: zobne obloge
Zdravje: umivanje

Curaprox Ortho kit, ortodontski komplet v škatli - je ortodontski komplet za vse s fiksnim ortodontskim aparatom, ki zahteva še intenzivnejšo nego zob in obzobnih tkiv – predvsem na stikih aparata z zobno površino in pod žičkami aparata.

Sestava:

Uporaba:
Zobna ščetka CS 5460 ortho
Ščetine zobne ščetke postavimo tako, da pokrivajo napol dlesen in napol zobe. S kratkimi krožnimi gibi čistimo brez nepotrebnega pritiskanja. Med ščetkanjem je pomemben ustrezen pritisk – če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak premočnega pritiskanja.

Zobna ščetka CS 1009 
Ščetkamo s krožnimi gibi in zelo rahlim pritiskanjem. Pri vodenju zobne ščetke sledimo anatomiji zoba, čistimo po robu dlesni in okoli nosilcev fiksnega zobnega aparata. Nikoli ne ščetkamo po dlesni.

Medzobne ščetke CPS 07, CPS 14 in CPS 18 
Medzobno ščetko CPS 07 uporabimo za čiščenje medzobnih prostorov, medzobni ščetki CPS 14 in CPS 18 pa za čiščenje pod žičkami fiksnega ortodontskega aparata.

Ortodontski vosek 
Blaži draženje sluznice pri ortodontskem aparatu. Vzemite majhno količino ortodontskega voska, ga ogrejte med prsti in z njim prelepite nosilce fiksnega zobnega aparata.

Vsebina pakiranja:

  • 1 zobna ščetka Curaprox CS 5460 ortho ultra soft
  • 1 čopasta zobna ščetka Curaprox CS 1009
  • 1 ortodontski vosek Curaprox (7 paličic)
  • 1 žepni set, ki vsebuje: držalo Curaprox UHS 451, medzobne ščetke Curaprox CPS 07, CPS 14, CPS 18 in paličico ortodontskega voska
  • 1 brošura Moj nasmeh s fiksnim ortodontskim aparatom

Proizvajalec: Curaden AG, Švica.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay - Za boljše življenje občutljive kože. Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Eden izmed ...