Curasept ADS 1 %, parodontalni gel (30 ml)

- ob nakupu 2 ali več izdelkov Curasept prejmete 15% popust -

Ob nakupu 2 izdelkov Curasept prejmete 15% popust.
Parodontalni gel Curasept z 1 % klorheksidinijevega diglukonata je namenjen lokalni uporabi za lajšanje bolečin dlesni med zdravljenjem bolezni zob, primeren je za uporabnike zobnih protez, ortodontskih aparatov, zobnih vsadkov in za tiste, ki se spoprijemajo s paradontalnimi obolenji. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 30 ml
14,46€

Parodontalni gel Curasept z 1 % klorheksidinijevega diglukonata je namenjen lokalni uporabi za lajšanje bolečin dlesni med zdravljenjem bolezni zob, primeren je za uporabnike zobnih protez, ortodontskih aparatov, zobnih vsadkov in za tiste, ki se spoprijemajo s paradontalnimi obolenji.

Preprečuje nastanek in nabiranje zobih oblog.

Dolgotrajna uporaba izdelkov, ki vsebujejo klorheksidin, lahko povzroči obarvanje zob. Sistem A.D.S. v izdelkih Curasept zavira dva glavna mehanizma, ki povzročata to obarvanje, ter vpliva na redkejšo pojavnost obarvanja in njegov zmanjšan obseg.

Kopolimer PVP-VA, sestavina paradontalnega gela, tvori zaščitni film na dlesnih, ki z mehanskim delovanjem pripomore k lajšanju simptomov razdražene ustne sluznice. Ta isti mehanizem zavira nastanek in nabiranje zobnih oblog.

1% klorheksidinijevega diglukonata podaljša učinkovitost zaščitnega filma, ki ga tvori kopolimer PVP-VA.

Ne povzroča pekočega občutka.

Skladno z direktivo 93/43 EGS in kasnejšimi spremembami oziroma prilagoditvami.

Uporaba:
Za lokalno nanašanje uporabimo zobno ščetko CS Surgical ali CS 5460, za nanašanje v medzobni prostor pa medzobno ščetko Curaprox CPS.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne požirajte - za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte po preteku roka uporabe, zapisanega na embalaži, oziroma če je embalaža poškodovana. Shranjujte pri sobni temperaturi. Previdno in ustrezno zavrzite embalažo in njeno preostalo vsebino. Pred uporabo in po njej si umijte roke.

Sestavine:
Purified water, Propylene Glycole, Hydroxy Ethyl Cellulose, PVP-VA copolymer, PEG-40 hydrogenated castor oil, chlorhexidine digluconate, Sodium acetate, Aroma, Acetic acid, Sodium metabisulfite, Ascorbic acid.

Lastnik patenta: Curasept ADS s.r.l.
Proizvajalec: Curasept S.p.A., Via G. Parini, 19, 21047 Saronno (VA)
Zastopnik: Vivit Pharma d.o.o., Tehnološki trg 20 (C2), 1000 Ljubljana.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...