izbor

Curasept Biosmalto Kid, otroška zobna ščetka - od 0 do 3 let (1 ščetka)

Curasept Biosmalto Kid otroško zobno ščetko odlikujejo izredno mehke in upogljive ščetine ščitijo dlesen in učinkovito odstranjujejo zobne obloge.
Več...
Pakiranje 1 zobna ščetka
4,99€

Curasept Biosmalto Kid otroška zobna ščetka - od 0 do 3 let glavne lastnosti:

 • Obarvana vlakna na sredini prikazujejo pravilno količino zobne paste.
 • Majhna glava je prevlečena z mehko gumo, ki zagotavlja največjo možno zaščito.
 • Gumijast prisesek na koncu ročaja omogoča pokončno pritrditev ščetke.
 • Na voljo v dveh barvnih kombinacijah - Barve dobavljenega izdelka ni mogoče izbirati.

Zobna ščetka CURASEPT BIOSMALTO od 0 do 3 let je na voljo v dveh barvnih kombinacijah. Z izredno mehkimi in upogljivimi ščetinami na majhni zaobljeni glavi, prevlečeni z mehko gumo, omogoča lažje rokovanje, ščetine pa se prilagodijo vsakemu posameznemu zobu. Tako zagotavlja natančno, nežno in učinkovito ščetkanje, namenjena pa je otrokom oprvega zobka do 3. leta starosti. Od 3. leta naprej je primerna zobna ščetka CURASEPT BIOSMALTO od 3 do 6 let.

Zobne ščetke Curasept Soft s tehnologijo Soft Touch System odstranjujejo in razbijajo strukturo zobnih oblog precej učinkoviteje kot klasične zobne ščetke. Ta novi sistem omogoča gosto postavitev številčnih mehkih, upogljivih in kompaktnih ščetin.

 • Goste in upogljive ščetine učinkoviteje odstranjujejo zobne obloge.
 • Anatomska oblika majhne zaobljene gumirane glave omogoča ščetki, da doseže tudi težje dostopne dele zadaj v ustih in preprečuje poškodbe dlesni.
 • Ergonomsko gumirano držalo omogoča pravilno namestitev zobne ščetke, boljši oprijem in kontrolo med ščetkanjem.

Učinkovitost zobne ščetke je odvisna od števila in gostote ščetin ter njihove sposobnosti prilagajanja anatomiji zoba. Zobna ščetka s trdimi ščetinami ima navadno manj ščetin. To pri čiščenju ustvari učinek grabelj, tako da je odstranjevanje oblog z neenakomernim delovanjem ščetin po zobni površini predvsem grobo. Pri takem ščetkanju je treba za temeljito čiščenje isto točko obravnavati večkrat, kar poveča tveganje za poškodbo dlesni in vnetja. Zobna ščetka z velikim številom mehkih ščetin deluje čvrsto in blago, zaradi gostote pa hkrati zelo učinkovito odstranjuje obloge s celotne površine zoba.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1. 12. 2022 do 12. 12. 2022 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.