Doppelherz Aktiv Koencim Q10 + B-vitamini, kapsule (30 kapsul)

Doppelherz Koencim Q10 + B vitamini vsebuje 5 izbranih B-vitaminov, prav tako pa vitamina C in E ter mikroelement cink. Poleg tega vsebujejo tudi koencim Q10.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
8,70€

Doppelherz Koencim Q10 + B vitamini vsebuje 5 izbranih B-vitaminov, prav tako pa vitamina C in E ter mikroelement cink. Poleg tega vsebujejo tudi koencim Q10.

Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena. Glikogen je skladišče energije v jetrih in mišičnih celicah. Vitamini B1, B2, B6, biotin in vitamin C prispevajo k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju živčnega sistema. Vitamini B6, B12 in C ter mikroelement cink imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Vitamina E in C ter mikroelement cink prispevajo k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 

Koencim Q10 sodi v skupino ubikinonov. Predpona »ubi« pomeni, da se ta snov nahaja povsod v telesu. V določenih organih, kot so srce, ledvica, jetra in mišice je posebej veliko koencima Q10. Približno 45 % koencima Q10 se nahaja v mitohondrijih, organelih v celicah, ki imajo bistveno vlogo v človeški presnovi.

Koencim Q10 lahko telo zgradi samo, lahko pa ga vnesemo tudi s hrano.

Posebej bogat vir so živila živalskega izvora. 

*»Nr.1 der Q10 Produkte...« številka 1 po prodaji v trgovinah z živili in DM-drogeriemarktih med proizvajalci blagovnih znamk, v obdobju  februar 2017-januar 2018 v Nemčiji (AC Nielsen  inštitut).

Naše telo v vsakem življenjskem obdobju potrebuje zadostno preskrbo s hranili. Posebej v času povečanih obremenitev telesa igra uravnotežena prehrana zelo pomembno vlogo. Prehrana ima pomembno vlogo za zdravje in dobro počutje.

Brez laktoze in glutena.

Uporaba:
Priporočeno odmerjanje: Zaužijte 1 kapsulo dnevno, v času obroka, neprežvečeno, z nekaj tekočine.

Vsebnost:

Sestavine: V dnevnem odmerku (1 kapsula) %PDV/RDA*
Koencim Q10  50 mg  ***
Vitamin B1  1,1 mg  100% 
Vitamin B2  3,5 mg  250% 
Vitamin B6  2,8 mg  200% 
Vitamin B12  5,0 mcg  200% 
Biotin  50 mcg  100% 
Vitamin E  24 mg α-TE 200% 
Vitamin C  12 mg  15% 
Cink  5 mg  50% 

**Po EU direktivi o označevanju prehranskih dopolnil.
*** Ni priporočenih dnevnih vnosov.

Sestavine:
sojino olje (delno nasičeno), želatina (iz govedine), koencim Q10 12 %, D-alfa-tokoferol, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol; L-askorbinska kislina, sredstvo za glaziranje: rumeni čebelji vosek; sredstvo za ohranjanje vlage: sorbitol; cinkov oksid, emulgator sojin lecitin; piridoksinhidroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, barvila železovi oksidi in železovi hidroksidi; D-biotin, cianokobalamin.

Vsebina: 30 kapsul = 12,5 g

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok! Za otroke in mladino prehranskega dopolnila ne priporočamo.  Hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu.

Proizvajalec: Queisser Pharma, Nemčija
Zastopnik in Distributer: Top Pharma d.o.o., Cesta v Gorice 39, 1000 Ljubljana

Nuxe vam je na voljo 20% ugodneje.

Nuxe vam je na voljo 20% ugodneje.

Nuxe vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija bo trajala 5. 7. do 7. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcija ne velja za pakete izdlekov Nuxe in za izdelke Nuxe, ki se že prodajajo pod ...