Doppelherz Aktiv, vroči napitek brusnica (10 vrečic)

Granulat z vitaminom C in cinkom ter sokom ameriške brusnica v prahu. Brez laktoze in glutena. Vroče in hladno.
Več...
Pakiranje 10 vrečic
4,98€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: vrečke, napitek
Oznaka: prehlad
Vsebnost: vitamin C, cink
Zdravje: odpornost

Granulat z vitaminom C in cinkom ter sokom ameriške brusnica v prahu. Brez laktoze in glutena. Vroče in hladno.

Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, posebej v hladnejših mesecih leta. Odličnega, sadnega okusa. Enostavna priprava. Priporočamo tudi kot hladen napitek.

V hladnih mesecih leta vroči napitek poskrbi za toploto od znotraj. Lahko pa ga pripravimo tudi kot osvežilen, hladen napitek, na primer poleti.

Ena vrečka vsebuje 160 mg soka ameriške brusnice v prahu, 300 mg vitamina C in 5 mg cinka. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Ameriška brusnica raste v močvirjih Severne Amerike in je tesno povezana z evropsko brusnico in borovnico. Tudi pri Indijancih so bile pomembno in zelo cenjeno živilo. Danes jih uporabljamo predvsem v kulinariki.

Naše telo nekaterih hranilnih sestavin ne more tvoriti, kot na primer vitamina C in cinka, zato jih moramo v telo vnesti z redno in uravnoteženo prehrano.

Uporaba:
Priporočeno odmerjanje: Dnevni odmerek: Vsebino 1 vrečke stresite v skodelico in prelijte z vročo (ne vrelo) vodo (150 ml), pomešajte in spijte. Priporočamo tudi kot hladen napitek.

Vsebnost:

Sestavine V dnevnem odmerku (1 vrečka) %PDV/RDA*
vitamin C 300 mg 375%
cink 5 mg 50%
sok ameriške brusnice v prahu 160 mg **

Sestavine:
Sladkor, dekstroza, kislina: citronska kislina, L-askorbinska kislina,  maltodekstrin, sok ameriške brusnice v prahu 1,1 %, aroma, sok rdeče pese v prahu, rastlinski olji (palmovo, kokosovo v različnih utežnih delih), cinkov sulfat, barvilo betakaroten. 

Vsebina: 10 vrečk = 150 g

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena in raznovrstna prehrana je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok! Hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...