Elmex Sensitive Profesional, zobna krema (75 ml)

Edinstvena PRO-ARGININTM formula z učinkovito tehnologijo, ki jo zobni strokovnjaki uporabljajo za olajšanje občutljivosti pri svojih pacientih.
Več...
Pakiranje 75 ml
6,20€

Elmex Sensitive Profesional zobna krema deluje tako, da zapolni kanale, ki vodijo do občutljivih zobnih živcev. Z redno uporabo ustvari dolgotrajno zaščitno pregrado, ki deluje kot zaščita proti občutljivosti. 

Za takojšnje olajšanje bolečine se zobno pasto neposredno nanese s konico prsta na občutljiv zob do dvakrat dnevno in nežno masira eno minuto.

Uporaba:
Za takojšnje olajšanje občutljivosti neposredno nanesite s konico prsta na občutljiv zob do dvakrat dnevno in nežno masirajte eno minuto. Po uporabi zaprite tubo.

Otroci pod 12 let:
Ne nanašajte s konico prsta za takojšne olajšanje. Za dolgorajno dolgotrajno olajšanje nanesite na nežno zobno ščetko in ščetkajte občutljive dele zob dvakrat dnevno. Občutljivi zobje lahko kažejo na težavo, ki morda potrebuje takojšnjo oskro zobozdravnika, če bolečine ne minejo.

Otroci stari 6 ali manj:
Pri otrocih, starih do 6 let: da preprečite zaužitje, uporabite za hrah zobne kreme pod nadzorovanim ščetkanjem. Pri vnosu fluora iz drugih virov se posvetujte s svojim zobozdravnikom ali zdravnikom.

Vsebuje: 1450 ppm fluorida (Sodium Monofluorophosphate/Natrijev Monofluorofosfat).

Aktivna sestavina: Arginin 8%.

Sestavine (INCI):
Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium Pyrophosphate, Titanium Dioxide, Benzyl Alcohol, Sodium Saccharin,Xanathan Gum, Limonene

Distributer: Coldal d.o.o., Kardeljeva ploščad 11A, 1000 Ljubljana,.
Proizvajalec: Colgate-Palmolive Manufacturing (Poland).

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...