Elmex ustna voda proti kariesu (400 ml)

Elmex ustna voda za zaščito pred kariesom preprečuje nastanek kariesa ter krepi zobno sklenino z visoko učinkovitim aluminijevim fluoridom. Tudi na mestih, ki so težko dostopna s ščetko.
Več...
Pakiranje 400 ml
6,55€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: ustna voda
Mesto uporabe: usta, zobje, dlesni
Oznaka: zobne obloge, karies
Zdravje: umivanje, ustna higiena

Elmex ustna voda za zaščito pred kariesom preprečuje nastanek kariesa, ščiti zobno sklenino, spodbuja mineralizacijo zgodnjih stopenj dekalcifikacije, zmanjšuje topljivost zobne sklenine in zagotavlja dolgotrajno zaščito pred kariesom na mestih, ki jih z zobno ščetko težko dosežemo.

Elmex-ovo zobno pasto proti kariesu lahko uporabljajo že otroci od 6.leta dalje, mladostniki in odrasli. Izjemno primerno  tudi za ljudi z zobnimi aparati, mostički in podobno. Njeni dobrodejni učinki se lahko še povečajo s sočasno uporabo Elmex zobne paste za zaščito pred kariesom.

Elmex ustna voda za zaščito pred kariesom zagotavlja učinkovito zaščito pred zobno gnilobo ob vsakodnevni uporabi skupaj s pravilnim ščetkanjem. Aminijev fluorid krepi zobno sklenino in varuje pred kislinsko erozijo na področjih, ki jih je težko doseči z zobno ščetko.

Uporabljajte enkrat do dvakrat dnevno.

250 ppm F⁻

Sestavine (INCI):
Olaflur (fluoruro amminico) e fluoruro di sodio, (250 ppm F⁻), Aqua, PEG-40 hydrogenated castor oil, Olaflur, Aroma, Potassium acesulfame, Sodium fluoride, Polyaminopropyl biguanide, Hydrochloric acid.

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...