Eubos, neodišavljena čistilna emulzija brez mila za telo - 200 ml

Eubos neodišavljena emulzija brez mila je primerna za vsakodnevno blagodejno čiščenje telesa, za normalno, mešano in nečisto kožo, brez mila in pH nevtralna.
Več...
Pakiranje 200 ml
7,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: milo
Mesto uporabe: telo
Oznaka: srbenje, občutljiva koža
Zdravje: čiščenje

Eubos emulzija brez mila je emulzija za vsakodnevno blagodejno čiščenje telesa, za normalno, mešano in nečisto kožo, brez mila in pH nevtralna. Nežno očisti pore, ne da bi poškovala naravno bariero kože.

Posebna formula z globinskim čiščenjem občutljive in problematične kože. Primerno za kožo s splošno nestrpnostjo in še posebno priporočljivo, kot podpora terapevtskim ukrepom. Alkalna emulzija, ki ne vsebuje mila, pH nevtralna formula, s 6% amphocetatom, nežno očisti pore, ne da bi poškovala naravno bariero in deluje kot zaščitna plast na koži. Vsebuje alantoin in naravni vlažilni faktor (Sodium PCA, sestavni del naravnega faktorja vlage v koži).

Za odlično združljivost izdelka s kožo:
Ne vsebuje dišav
Ne vsebuje alkalov in mila
Ne vsebuje Cocamidopropyl betaine

pH vrednost
5,5 ± 0,3 - nevtralna za kožo

Uporaba:
Pri prhanju nanesite kot običajne peneče izdelke. Pri kopanju dodajte v vodo.

Rezultat:
Z redno uporabo je koža zaščitena, naravno bariero kože pa stabilizirana. Pore so čiste, koža pa je osvežena in gladka. Odlična toleranca kože je dermatološko dokazana.

Nasvet:
Za blago in sproščujočo dermatološko negovano kožo vam priporočamo uporabo Eubos balzama za telo, za normalno kožo, ter Dermo-Protectiv losjona za občutljivo normalno in suho kožo. 

Sestavine (INCI):
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-3 Distearate, Sodium PCA, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C.I. 42051, C.I. 14720.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...