Eucerin Sun Dry Touch, prozoren sprej za zaščito pred soncem ZF 30 (200 ml)

Ali tudi vi kuhate sončne kreme na plaži?
Eucerin Sun sprej ZF30 je prozoren sprej, ki je bil razvit posebej za občutljivo kožo telesa.
Več...
Pakiranje 200 ml
21,60€

Eucerin Sun sprej ZF30 je prozoren sprej, ki je bil razvit posebej za občutljivo kožo telesa.

S svojim sistemom širokopasovnih in fotostabilnih UVA-/UVB-fitrov zagotavlja učinkovito in zanesljivo zaščito pred poškodbami kože zaradi sonca. 

Formula je skladna s Cosmetics Europe – The Personal Care Association (prej Colipa).

Eucerin Sun Dry Touch prozoren sprej za zaščito pred soncem ZF 30 vsebuje naravni antioksidant licochalcon A aktivno sestavino, ki je pridobljena iz korenin kitajskega sladkega korena (Glycyrrhiza inflata).

Formula je bila razvita posebej za kožo telesa in njena embalaža je bila zasnovana za hitro, neprekinjeno pršenje v različnih položajih. Uporaba izdelka je zato enostavna, celo na težko dostopnih predelih. Eucerin Sun Dry Touch prozoren sprej za zaščito pred soncem ZF 30 ima izjemno lahko, prozorno teksturo, ki se hitro vpije in nudi osvežujoč učinek.

Je vodoodporen, nemasten in nelepljiv.

Klinične študije dokazujejo, da je izdelek učinkovit in da ga občutljiva koža dobro prenaša – tudi pri pacientih z mastno in k aknam nagnjeno kožo.

Uporaba:
Izdelek temeljito pretresite in nato izdatno nanesite pred izpostavljenostjo soncu. Pustite, da se izdelek povsem vpije, in se izogibajte neposrednemu stiku s tekstilom in trdimi površinami, saj lahko na njih ostanejo madeži. Izdelek pogosto ponovno nanesite. To je še posebej pomembno po plavanju, potenju in otiranju z brisačo, ko se prvotna zaščita zmanjša. Nikoli ne pršite neposredno v obraz in se izogibajte vdihavanju. Raven zaščite je odvisna od uporabljene količine.

Opozorila:
Premajhna količina izdelka pomembno zmanjša raven zaščite. Kljub nanosu izdelka za zaščito pred soncem se ne zadržujte predolgo na soncu, saj prekomerna izpostavljenost predstavlja resno grožnjo za zdravje in tudi visok ZF ne zagotavlja 100 % zaščite. 

Med nanosom in po njem se izogibajte virom vžiga. Pred uporabo dobro pretresite. Ne pršite neposredno v obraz/izogibajte se vdihavanju. Pred izpostavljenostjo soncu izdelek izdatno nanesite in ga redno ponovno nanašajte, še posebno po plavanju, potenju in otiranju z brisačo, da ohranite prvotno zaščito. Premajhna količina izdelka za zaščito pred soncem pomembno zmanjša raven zaščite. Ne zadržujte se predlogo na soncu, tudi le ste nanesli izdelek za zaščito pred soncem. Prekmoerna izpostavljenost soncu predstavlja resno grožnjo za zdravje. Dojenčkov in majhnih otrok  ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Pustite, da se izdelek povsem vpije in se izogibajte neposrednemu stiku s tekstilom in trdimi površinami, saj lahko na njih ostanejo madeži. 

Nevarnost. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/122°F. Hraniti zunaj dosega otrok. Patieda, da razpršilo ne pride v oči. Izdelka ne nanašajte na razdraženo ali poškodovano kožo.

 

Video:

Sestavine (INCI):
Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Cyclomethicone, Glicerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Acrylates Octylacrylamide Copolymer, Aqua, Benzoic Acid, Parfum

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.* *Akcija traja od 16.9. do 24.9.2020. Akcija ne velja za izdelek LRP Effaclar Ultra koncentrirani serum. Brezplačna dostava ob nakupu La Roche-Posay izdelkov ...