Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Favn Natali, mazilo proti strijam

Idealna kombinacija skrbno izbranih sestavin, ki prodrejo v globino kože, jo nahranijo in ji povrnejo prožnost.
Več...
Pakiranje 150 ml
18,11€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: mazilo
Mesto uporabe: trebuh, telo
Simptom: strije
Zdravje: postava, nosečnost

Natali je mazilo s 100-odstotno naravnimi sestavinami, ki pomaga pri preprečevanju nastanka strij ali ublaži že obstoječe. Prednost naravnega mazila Natali je v njegovi brezvodni sestavi, ki pospeši obnovo kože ter poveča čvrstost in vitalnost kože. Zaradi premišljene in skrbno razvite sestave ima hranilno mazilo naraven in pomirjajoč vonj, se hitro vpije in ne pušča neprijetnega mastnega občutka na koži.

Vsaka sestavina v mazilu ima točno določen namen. Osnova mazila so ekološko pridelana naravna masla in olja ter prav tako ekološko pridelano eterično olje smilja (immortelle), ki kožo nahranijo, navlažijo in povečajo njeno prožnost.

  • dermatološko testirano
  • brez barvil
  • brez umetnih arom
  • brez konzervansov in umetnih snovi
  • 100 % rastlinskega izvora 

Mazilo Natali je primerno za uporabo tudi v času nosečnosti in dojenja.

Uporaba:
Mazilo Natali večkrat dnevno vtirajte na občutljiva mesta, kjer so ali se lahko pojavijo strije. Mazilo je zasnovano tako, da pomaga pri preprečevanju nastanka strij, primerno je tudi za nego občutljive in otroške kože ter brazgotin. Mazilo lahko uporabljate tudi med nosečnostjo. Redna uporaba povrne koži prožnost, čvrstost in mehkobo.

Sestavine (INCI):
 MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT , OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TOCOPHEROL, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL, RETINOL, ASCORBIC ACID, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...