G&G Vitamins Ginko Biloba, kapsul (120 kapsul)

G&G Vitamins prehransko dopolnilo Ginko biloba (Ginkgo biloba) vsebuje liste ginka v prahu in koncentriran izvleček ginka (50:1).
Več...
Pakiranje 120 kapsul
17,91€

G&G Vitamins prehransko dopolnilo Ginko biloba (Ginkgo biloba) vsebuje liste ginka v prahu in koncentriran izvleček ginka (50:1).

Kaj je ginko biloba?
Ginkgo biloba velja za eno najstarejših dreves na planetu, pripisujemo mu starost večjo od 190 miljonov let. Listi ginka naravno vsebujejo dve vrsti fitokemikalij, flavonoide in terpenoide. Uporablja se širom sveta in je v ospredju številnih znanstvenih raziskav.

Brez pomožnih snovi - čisti ginko
Ginko biloba je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi.

Uporaba:
Navodilo za uporabo: 1-3 kapsule na dan.

Vsebnost in sestavine:

Povprečna vsebnost 1 kapsule   PDV%
Ginko biloba v prahu 400 mg
Rastlinska kapsula (HPMC) 100 mg
Ginko biloba Izvleček 50:1 10 mg

PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Če jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo v primeru motenj strjevanja krvi, nosečnicam, doječim materam in otrokom in ljudem v primeru bolezni jeter ali v primeru, da čakate na operacijo. Samo za odrasle.

Način shranjevanja: 
Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Vsebina: 
120 kapsul (za 120 dni pri 1 kapsuli na dan).

Proizvajalec: 
G&G Food Supplies, Velika Britanija.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...