G&G Vitamins Koencim Q10 100 mg, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo Koencim Q10 vsebuje 100 mg koencima v obliki ubikinon, ki velja za najbolj raziskano obliko koencima Q10.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
19,90€

Koencim Q10 je maščobno topna hranilna snov, ki jo najdemo v vsaki celici našega telesa. V telesu koencim Q10 obstaja bodisi v njegovi oksidirani obliki - ubikinon ali v reducirani obliki - ubikinol. 

Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard. 

Brez pomožnih snovi - čisti koencim Q10
Koencim Q10  je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo v želodcu, so lahko prebavljive.

Uporaba:
Navodilo za uporabo: 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Vsebina: 60 kapsul (za 60 dni).

Vsebnost in sestavine:

Povprečna vsebnost 1 kapsule   PDV%
Riževa moka 400 mg
Koencim Q10 (ubikinon) 100 mg
Rastlinska kapsula (HPMC) 100 mg

PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Opozorila:
Pripo­ro­če­ne dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom.  

Izdelek je namenjen zdravim odraslim osebam. Ni primeren za nosečnice in doječe matere. Če jemljete zdravila proti strjevanju krvi (npr. varfarin) ali druga zdravila, uporabo izdelka odsvetujemo.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.  Akcija traja od 16.10. do 19.10.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in ...