Gehwol, nožna kopel rožmarin 10 x 25 g

Nožna kopel pomaga pri obremenjenih, pekočih stopalih, ki se potijo. Poživlja utrujena stopala in odpravlja neprijeten pekoč občutek. Nožna kopel dolgotrajno dezodorira. Ohrani se dolgotrajna toplota stopal in prijeten občutek.
Več...
Pakiranje 250 g
8,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kopel
Mesto uporabe: stopala, noge
Oznaka: trda koža
Zdravje: umivanje, kopanje

GEHWOL nožna kopel z rožmarinom blagodejno učinkuje pri obremenjenih, utrujenih stopalih in jih poživlja. Nožna kopel pomaga pri obremenjenih, pekočih stopalih, ki se potijo. Poživlja utrujena stopala in odpravlja neprijeten pekoč občutek. Trda koža, otiščanci in kurje oči se zmehčajo. Koža se očisti do dna por; le-ta postane odporna in prožna. Nožna kopel dolgotrajno dezodorira. Ohrani se dolgotrajna toplota stopal in prijeten občutek.

Uporaba
eno vrečko kopeli vsujete v 4 I mlačne vode ter namakajte noge
10-15 minut. Po končani kopeli uporabite GEWOHL negovalni dezodorant za stopala ali kreme iz programa GEWOHL, kar bo okrepilo učinek. Dermatološko preizkušena.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...