izbor

Gehwol razdelilec prstov, mali (3 razdelilci)

Proizvod z izjemno anatomsko obliko s pokrivno strehico, ki služi kot odlična opora. Voljan in nedrseč. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 3 razdelilci
7,03€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: medicinski pripomoček
Mesto uporabe: stopala, noge, prsti
Oznaka: otiščanec
Zdravje: zaščita

 V pomoč pri tesno skupaj ležečih prstih. Ščiti pred drgnjenjem in ustvarja občutno olajšanje pri kurjih očeh med prsti. Uravnava prste, ki ležijo drug preko drugega in je primeren za uporabo pri deformacijah prstnih blazinic.

Dermatološko preizkušen.

Uporaba:
Za večkratno uporabo. Po nošenju operite v mlačni vodi z nežnim pralnim sredstvom, dobro osušite in rahlo napudrajte s priloženim GEHWOL pudrom za stopala.

Opozorila:
Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.

Vichy Slow Age izdelki so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna poštnina ob nakupu izdelkov Vichy v skupni vrednosti nad 30€.

Vichy Slow Age izdelki so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna poštnina ob nakupu izdelkov Vichy v skupni vrednosti nad 30€.

Slow Âge je prva Vichyjeva »slow ageing« nega z učinkovitostjo proti znakom staranja, ki se pojavijo pod vplivom: Okolja (UV žarkov, onesnaženja). Čustev (stresa, utrujenosti). Življenjskih navad. Slow Âge deluje na znake staranja v nastajanju: od diskromije do temnih lis, od izgube tonusa ...