Gengigel, hidrogelna ustna voda za preventivno nego dlesni (150 ml)

Gengigel hidrogelna ustna voda za vsakodnevno preventivno nego dlesni. Gengigel hidrogelna ustna voda zaceli krvaveče dlesni, olajša bolečino in odpravi afte. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 150 ml
12,95€

Gengigel hidrogelna ustna voda je primerna za ohranjanje zdravja v ustni votlini, zato jo je priporočljivo uporabljati kot del vsakodnevne ustne higiene. Učinkovita, praktična in varna ustna voda deluje enakomerno na celotni površini ustne sluznice. 

Gengige hidrogelna ustna voda:

  • vzdržuje zdrave dlesni
  • namenjena je za redno, vsakodnevno uporabo
  • pomiri dlesni po ščetkanju 

Zagotavlja učinkovito pomoč pri:

  • vnetih, krvavečih in oteklih dlesnih
  • aftah in drugih ustnih razjedah
  • poškodovanih in vzdraženih dlesnih 

Gengigel hidrogelna ustna voda je veganski izdelek, ne vsebuje glutena, laktoze, sladkorja, gensko spremenjenih organizmov in je neškodljiva pri zaužitju.

Uporaba:
V priložen lonček odmerimo priporočeno količino ustne vode, 1 do 2 minuti izpiramo ustno votlino, nato pa ustno vodo izpljunemo. Gengigel hidrogelno ustno vodo lahko uporabljamo preventivno kot del vsakodnevne ustne higiene, in sicer od 2- do 3-krat na dan. Pri bolezni dlesni je treba ustno votlino izpirati od 3- do 5-krat na dan vsaj 3 do 4 tedne, oziroma dokler ne izginejo vsi simptomi parodontalne bolezni.

Opozorila:
Vsebuje alkohol.

Glavna sestavina:
0,025 % hialuronska kislina.

Sestavine:
Sodium hyaluronate, xylitol, excipients.

Proizvajalec: Ricefarma Via Egadi, 7-20144 Milano IT.
Poreklo: EU.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.