Zeliščni čaj za dojenje, HiPP Mama Instant (200 g)

HiPP Instant zeliščni čaj za dojenje je obogaten z blagodejnimi zelišči, kot so janež, komarček in kumina. 200 g čaja za dojenje zadostuje za 12 napikov.
Več...
Pakiranje 200 g
5,61€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čaj
Vsebnost: zelišča
Zdravje: dojenčki, otroci

Čaj za dojenje

Živila za posebne prehranske namene.

HiPP instant čaj za dojenje je obogaten z blagodejnimi zelišči, kot so janež, komarček in kumina. Instant zeliščni čaj za dojenje je enostaven za pripravo, sestavine se z lahkoto raztopijo in je primeren za takojšnjo porabo.

• brez umetnih barvil
• brez umetnih arom*
• brez konzervansov*
• brez glutena*
• brez laktoze

*po pravilniku

Uporaba čaja za dojenje:
V skodelico nalijte 200 ml sveže prevrete tople ali mrzle vode, dodajte cca. 4 čajne žličke čaja in dobro premešajte. Dnevno zaužijte 2-3 skodelice čaja. Standardna raztopina vsebuje na 100 ml vode 8 g instant zeliščnega čaja za dojenje. Za približno 12 napitkov.

Shranjevanje:
Hranite v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Vsebino odprte embalaže porabite v 3 mesecih. Po vsaki uporabi vsebino dobro zaprite. Izdelek je naše podjetje zapustil v brezhibnem stanju- pred uporabo se prepričajte, da je izdelek ostal neoporečen.

Vsebnost:
Dekstroza, maltodekstrin, izvleček melise 1,3% z naravno aromo limonske trave, izvleček kopriv 1,0%, izvleček kumine 0,5%, izvleček janeža 0,2%, izvleček komarčka 0,1% in izvleček jastrebine 0,1%.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje. Akcija velja za: Ekolife Natura, liposomski Vitamin D3 brez alkohola (60 ml), Ekolife Natura liposomski vitamin K2 in D3 brez etanola, tekočina (60 ml), Ekolife Natura liposomski vitamin C (750 mg) z okusom Ananasa, tekočina - 250 ...