Zeliščni čaj za dojenje, HiPP Mama Instant (200 g)

HiPP Instant zeliščni čaj za dojenje je obogaten z blagodejnimi zelišči, kot so janež, komarček in kumina. 200 g čaja za dojenje zadostuje za 12 napikov.
Več...
Pakiranje 200 g
5,27€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čaj
Vsebnost: zelišča
Zdravje: dojenčki, otroci

Čaj za dojenje

Živila za posebne prehranske namene.

HiPP instant čaj za dojenje je obogaten z blagodejnimi zelišči, kot so janež, komarček in kumina. Instant zeliščni čaj za dojenje je enostaven za pripravo, sestavine se z lahkoto raztopijo in je primeren za takojšnjo porabo.

• brez umetnih barvil
• brez umetnih arom*
• brez konzervansov*
• brez glutena*
• brez laktoze

*po pravilniku

Uporaba čaja za dojenje:
V skodelico nalijte 200 ml sveže prevrete tople ali mrzle vode, dodajte cca. 4 čajne žličke čaja in dobro premešajte. Dnevno zaužijte 2-3 skodelice čaja. Standardna raztopina vsebuje na 100 ml vode 8 g instant zeliščnega čaja za dojenje. Za približno 12 napitkov.

Shranjevanje:
Hranite v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Vsebino odprte embalaže porabite v 3 mesecih. Po vsaki uporabi vsebino dobro zaprite. Izdelek je naše podjetje zapustil v brezhibnem stanju- pred uporabo se prepričajte, da je izdelek ostal neoporečen.

Vsebnost:
Dekstroza, maltodekstrin, izvleček melise 1,3% z naravno aromo limonske trave, izvleček kopriv 1,0%, izvleček kumine 0,5%, izvleček janeža 0,2%, izvleček komarčka 0,1% in izvleček jastrebine 0,1%.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...