izbor

Ice Spray, hladilni sprej - 400 ml

PIC Ice Spray je hladilni sprej in ga uporabljamo pri udarcih, pri pretegih mišic, rahlih oteklinah, pri rahlo ‘‘nategnjenih’’ kotnih vezeh, kit in za ‘‘teniški komolec’’. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 400ml
8,98€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: sklepi, telo, hrbet
Oznaka: bolečina, poškodba, revma, odrgnine
Zdravje: oskrba, šport, starost

PIC Ice Spray je hladilni sprej in ga uporabljamo pri udarcih, pri pretegih mišic, rahlih oteklinah, pri rahlo ‘‘nategnjenih’’ kotnih vezeh, kit in za ‘‘teniški komolec’’.

Uporaba:
Sprej pršite na razdalji 25 cm od poškodovanega mesta, ne več kot 5 sekund. Po potrebi postopek ponovite.

Vsebuje:
Potisni plin, CAS: 68476-86-8; 95,9%, izopropil alkohol, CAS: 67-63-0, 2.05%

Opozorila:
Proizvod ne sme priti v stik z rano, brazgotino ali sluznico. Če poškodba ne mine se posvetujte z zdravnikom. Zelo lahko vnetljivo. Hraniti izven dosega otrok. Posodo hraniti na dobro prezračenem mestu. Ne vdihavati in ne pršiti proizvoda v oči. Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljajte jo temperaturam, višjim od 50°C. Ne preluknajte ali sežgite jo niti, ko je prazna. Ne pršiti v odprt plamen ali žareče telo. Hraniti ločeno od virov vžiga-ne kaditi. Rok uporabe in serija sta odtisnjeni na embalaži.

Proizvajalec: Tosvar, Italija

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava*. Od 25. 11. do 27. 11. vam bodo kar 30 % ugodneje na voljo tudi izbrani paketi La Roche-Posay in Vichy (klik)  Akcija poteka od 25. ...