Ilast Wipes, čistilni robčki za veke in občutljivo kožo (20 krpic)

Čistilni robčki za veke in občutljivo kožo.
Več...
Pakiranje 20 krpic
9,98€

Lastnosti Ilast Wipes čistilnih robčkov za veke in občutljivo kožo:

  • Nežno očistijo očesne veke in trepalnice
  • Odstranijo izločke, luske, kraste, maščobo in umazanijo
  • Pomirjajo in zaščitijo kožo s pomočjo hialuronske kisline (0,2%) in alantoina.

Ilast Wipes robčki so rezultat dolgoletnih izkušenj, ki jih ima Laboratoires Horus Pharma na področju oftalmologije. So prvi čistilni robčki, ki so zasnovani tako, da ne vsebujejo nobenih konzervansov, parabenov, fenoksietanola, alkohola, dišav, barvil, lanolina ali eteričnih olj in so namenjeni za nego in zaščito oči in vek. Robčki Ilast Wipes mehansko odstranijo luske, mastne obloge, izločke in kraste z obolelih vek in izrastišča trepalnic. Zahvaljujoč sestavi, ki deluje čistilno, robčki Ilast Wipes omilijo sušenje kože, pomagajo pri celjenju in preprečujejo razmnoževanje mikroorganizmov na koži in posledično morebitne sekundarne okužbe kože.

Ilast Wipes robčke priporočamo tudi za čiščenje občutljive in prizadete ter k alergijam nagnjene kože vek in robov vek. Lahko se uporabljajo vsak dan, pri vseh oblikah vnetja vek (blefaritisa) ter motnjah delovanja Meibomovih žlez, kot tudi po kirurških posegih na vekah, očesu ali v okolici očesa.

Pakiranje:
Po 20 sterilnih navlaženih robčkov, pripravljenih za uporabo, brez konzervansov in brez alkohola.

Sestavine:
Voda, glicerol, polisorbat 20, natrijev citrat, alantoin, natrijev hialuronat, citronska kislina.

Medicinski pripomoček je usklajen z zahtevami direktive 93/ 42/ EEC.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...