Jamieson Kurkuma 550 mg (60 kapsul)

Jamieson Kurkuma 550 mg je prehransko dopolnilo v obliki vegetarijanskih kapsul.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
17,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: zelišča
Zdravje: vegetarijanci

Jamieson Kurkuma 550 mg je prehransko dopolnilo v obliki vegetarijanskih kapsul.

Kurkuma je tradicionalna indijska začimba, ki svoje pozitivne učinke na telo skriva v izvlečku korenine, v kurkuminoidih.

Izdelek razvit v laboratorijih JAMIESON vsebuje visok delež naravne sestavine kurkumin s posebej visoko biorazpoložljivostjo in deležem kurkuminoidov. Edinstven bio-optimiziran izvleček kurkume (550mg) je pridobljen po zaščitenem postopku iz kar 2500 mg kurkume z standardizirano vrednostjo 95% kurkuminoidov.

Kurkuminoidi so zaščiteni v ovojnici vegeterijanske kapsule, tako da pridejo direktno do črevesne stene, kjer se učinkovito absorbirajo. Za delovanje potrebujete samo eno kapsulo dnevno. Pakiranje zadostuje za 60 dni uporabe.

Primeren za vegetarijance.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: Ena kapsula dnevno.

Vsebnost:

  V 1 kapsuli  
Kurkuma (Curcuma longa, korenina) 500 mg  
Kurkuma (50: 1) ekstrakt (Curcuma longa, korenina) 50 mg Kar ustreza 2500 mg kurkume, standardizirane na 95% kurkuminoidov

Vsebuje tudi:
Vodotopno celulozo, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid)

Izdelek ne vsebuje soli, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Neto količina: 60 vegeterijanskih kapsul (77g)

Opozorila:
Izdelek ni primeren za otroke. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Nosečnice, doječe matere ter osebe s preteklimi težavami jeter, žolčnika in gastrointestinalnih težav, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Izdelki Curaprox [Be You] so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki Curaprox [Be You] so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki Curaprox [Be You] so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 18.11. do 18.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije se ne seštevajo. Akcija ne velja za izdelke, ki se že ...