Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Jamieson Magnezij, prašek za pripravo napitka - limona in limeta

Za prebrat: 5 najboljših SOS-nasvetov pri krčih v mečih.
Jamieson Magnezij prašek za pripravo napitka z okusom limone in limete je prehransko dopolnilo z naravnim sladilom.
Več...
Pakiranje 228 g
29,79€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Mesto uporabe: mišice, živčevje, kosti, zobje
Simptom: utrujenost
Vsebnost: magnezij
Zdravje: presnova, šport

Jamieson Magnezij prašek za pripravo napitka z okusom limone in limete je prehransko dopolnilo z naravnim sladilom.

Okusen, enostaven in hiter način pridobivanja izredno pomembnega minerala. V pakiranju je kar 52 serviranj po 300mg magnezija z naravnim in osvežilnim okusom limete in limone, brez umetnih sladil. Med pomembnejšimi indikacijami magnezija je predvsem prispevek k pravilnem delovanju mišic, kar ga uvršča med najustreznejše minerale po rekreaciji ali kakršnekoli drugem fizičnem ali psihičnem naporu. Prednost izdelka je tudi v tem, da se ob stiku z vodo spremeni v izredno visoko absorbirajočo obliko magnezija- magnezij citrat.

Sladkano s stevijo. Enostavno- samo zmešajte z vodo in uživajte.

Magnezij je mineral s številnim delovanjem. Med drugim tudi:

  • Prispeva k zmanjševanju utrujenost in izčrpanost,
  • Prispeva k delovanju mišic,
  • Prispeva k delovanju živčnega sistema,
  • Prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • Prispeva k ravnotežju elektrolitov,
  • Prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
  • Prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.

Pri fizičnih opravilih, v stresnih okoliščinah, povečanem odvajanju urina in povečanem znojenju telo izloča več magnezija. V takšnih okoliščinah je potreben dodaten vnos magnezija.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: Za najboljše rezultate, se dnevno raztopi 1 merico (4,38 g) v 1 skodelico (250 ml) vode. Poleti lahko uživate kot ohlajeno osvežilno pijačo, pozimi pa lahko prašek dodate tudi v čaj ali kakšen drugi vroči napitek.

Vsebnost:

  V 1 merici PDV/RDA**
Magnezij (bisglicinat, citrat*) 300 mg 100%

*Magnezijev karbonat in citronska kislina tvorita visoko absorpcijski ionski magnezijev citrat v kombinaciji z vodo
**PDV/RDA - priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:
Magnezijev bisciglinat, magnezijev citrat, citronska kislina, vinska kislina, naravna aroma limone in limete, naravna sladila (ksilitol, stevia, taumatin)

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov.

Neto količina: 228g

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. 

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...