Jamieson Omega Red Super Krill (30 kapsul)

Omega RED Super Krill je narejen iz 100% aljaških morskih kozic (Euphausia Superba).
Več...
Pakiranje 30 kapsul
38,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: ožilje, živčevje
Vsebnost: omega 3, EPA, DHA
Zdravje: starost

Jamieson Omega RED postavlja nove standarde, ko gre za omega-3 prehranska dopolnila. Narejen je iz 100% aljaških morskih kozic (Euphausia Superba) najbolj raziskanega in priznanega krilovega olje na voljo na svetovnem trgu danes.

Krilovo olje, pridobljeno na Antarktiki vsebuje velike količine omega-3 maščobnih kislin EPA in DHA, v obliki fosfolipidov. Ta fosfolipidna oblika omogoča krilovem olju bistveno višjo biološko razpoložljivost v primerjavi z ribjim oljem, ki je v obliki trigliceridov. Stopnja same učinkovitosti omega 3 olja je tako v primeru fosfolipidov znatno večja in čistejša.

Prehransko dopolnilo je na voljo v najmočnejši obliki na tržišču: 1000 mg čistega olja antarktičnega rakca krila v eni sami kapsuli. Izdelek garantirano ne povzroča priokusa ribjih izdelkov, kar je pogosto primer pri izdelkih iz ribjega olja. Vsi izdelki iz krila vsebujejo tudi Astaksantin, ki je zelo močan antioksidant.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1 kapsula dnevno.

Vsebnost:

  1 kapsula vsebuje
100% čisto olje iz aljaških morskih kozic (Euphausia Superba, olje iz morskih rakcev) 1000 mg
od tega:  
Omega-3 maščobnih kislin 212 mg
-EPK (eikozapentaenojska kislina) 105 mg
-DHK (dokozaheksaenojska kislina) 57 mg
Fosfolipidi 462 mg
Esterificirani astaksantin 0,528 mg

Vsebuje tudi:
Želatino (ovoj kapsule), glicerol, sorbitol, naravno aromo češnje in vanilije.

Alergeni: Vsebuje rakce

Neto količina: 30 kapsul (73g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Blank slika
Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...