Jamieson Omega Red Super Krill (30 kapsul)

Omega RED Super Krill je narejen iz 100% aljaških morskih kozic (Euphausia Superba).
Več...
Pakiranje 30 kapsul
38,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: ožilje, živčevje
Vsebnost: omega 3, EPA, DHA
Zdravje: starost

Jamieson Omega RED postavlja nove standarde, ko gre za omega-3 prehranska dopolnila. Narejen je iz 100% aljaških morskih kozic (Euphausia Superba) najbolj raziskanega in priznanega krilovega olje na voljo na svetovnem trgu danes.

Krilovo olje, pridobljeno na Antarktiki vsebuje velike količine omega-3 maščobnih kislin EPA in DHA, v obliki fosfolipidov. Ta fosfolipidna oblika omogoča krilovem olju bistveno višjo biološko razpoložljivost v primerjavi z ribjim oljem, ki je v obliki trigliceridov. Stopnja same učinkovitosti omega 3 olja je tako v primeru fosfolipidov znatno večja in čistejša.

Prehransko dopolnilo je na voljo v najmočnejši obliki na tržišču: 1000 mg čistega olja antarktičnega rakca krila v eni sami kapsuli. Izdelek garantirano ne povzroča priokusa ribjih izdelkov, kar je pogosto primer pri izdelkih iz ribjega olja. Vsi izdelki iz krila vsebujejo tudi Astaksantin, ki je zelo močan antioksidant.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1 kapsula dnevno.

Vsebnost:

  1 kapsula vsebuje
100% čisto olje iz aljaških morskih kozic (Euphausia Superba, olje iz morskih rakcev) 1000 mg
od tega:  
Omega-3 maščobnih kislin 212 mg
-EPK (eikozapentaenojska kislina) 105 mg
-DHK (dokozaheksaenojska kislina) 57 mg
Fosfolipidi 462 mg
Esterificirani astaksantin 0,528 mg

Vsebuje tudi:
Želatino (ovoj kapsule), glicerol, sorbitol, naravno aromo češnje in vanilije.

Alergeni: Vsebuje rakce

Neto količina: 30 kapsul (73g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Blank slika
La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...