Jericho, balzam za lase

Jericho balzam za lase je sestavljen iz mineralov Mrtvega morja in rastlinskih ekstraktov, ki naredijo negovano lasišče, lasje pa postanejo sijoči in ukrotljivi, ter enostavni za oblikovanje.
Več...
Pakiranje 300 ml
12,69€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: balzam
Mesto uporabe: lasje
Zdravje: umivanje, celiakija

Jericho balzam za lase je sestavljen iz mineralov Mrtvega morja in rastlinskih ekstraktov, ki naredijo negovano lasišče, lasje pa postanejo sijoči in ukrotljivi, ter enostavni za oblikovanje.

Uporaba:
Po uporabi šampona nanesite balzam na lase in ga nežno z blazinicami prstov masirajte po lasišču. Pustite delovati eno minuto in nato dobro izperite.

Sestavine:
Demineralized Water, Cetyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Glycerin, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Carrot (Daucus Carota Sativa) Oil, Phenoxyethanol & Chlorphenesin & Propylene Glycol, & Sorbic Acid, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Olive (Olea Europaea) Oil, Dimethicone, Aloe Barbandensis Leaf Extract, Dead Sea Salt (Maris Sal), Geranium Maculatum Extract, Lavender (Lavandula Angustifolia) Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Retinyl Palmitate.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...