Jericho, milo iz alg (125 g)

Jericho milo iz alg je naravno milo iz alg je pridobljeno iz mineralov Mrtvega morja, olivnega olja in rdečih alg (alga: Gracilaria).
Več...
Pakiranje 125 g
7,14€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: milo
Mesto uporabe: telo, obraz
Zdravje: umivanje, kopanje, celiakija

Jericho milo iz alg je naravno milo iz alg je pridobljeno iz mineralov Mrtvega morja, olivnega olja in rdečih alg (alga: Gracilaria). 

Očiščena alga vrste Gracilaria, je bogata z vitamini in minerali Mrtvega morja. Pomaga pri preprečevanju nastanka pomarančaste kože in izgubi celulita. Vsebuje tudi naravna olja in izvleček aloe vere, ki vlažijo kožo.

Uporaba:
Milo uporabljajte enkrat dnevno pri čiščenju obraza in telesa. Nanesite ga na mokro kožo in nežno drgnite na mestih, kjer se pojavlja celulit.  Izogibajte se stiku z očmi.

Sestavine:
Sodium Palmate 36,26%, Sodium Palm Kernelate 24,15%, Aqua 20,25%, Maris Sal 10,00%, Olive fruit oil 4,62%, Ascophyllum Nodosum Extract 2,00%, Aloe Barbadensis Leaf Extract 1,40%, Sodium Chloride 0,38%, Palmitic Acid 0,38%, Glycerine 0,35%, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil 0,10%, Tetrasodium Etidronate 0,03%, Tetrasodium EDTA 0,03%

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...