Jericho, milo iz alg

Jericho milo iz alg je naravno milo iz alg je pridobljeno iz mineralov Mrtvega morja, olivnega olja in rdečih alg (alga: Gracilaria).
Več...
Pakiranje 125 g
5,87€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: milo
Mesto uporabe: telo, obraz
Zdravje: umivanje, kopanje, celiakija

Jericho milo iz alg je naravno milo iz alg je pridobljeno iz mineralov Mrtvega morja, olivnega olja in rdečih alg (alga: Gracilaria). 

Očiščena alga vrste Gracilaria, je bogata z vitamini in minerali Mrtvega morja. Pomaga pri preprečevanju nastanka pomarančaste kože in izgubi celulita. Vsebuje tudi naravna olja in izvleček aloe vere, ki vlažijo kožo.

Uporaba:
Milo uporabljajte enkrat dnevno pri čiščenju obraza in telesa. Nanesite ga na mokro kožo in nežno drgnite na mestih, kjer se pojavlja celulit.  Izogibajte se stiku z očmi.

Sestavine:
Sodium Palmate 36,26%, Sodium Palm Kernelate 24,15%, Aqua 20,25%, Maris Sal 10,00%, Olive fruit oil 4,62%, Ascophyllum Nodosum Extract 2,00%, Aloe Barbadensis Leaf Extract 1,40%, Sodium Chloride 0,38%, Palmitic Acid 0,38%, Glycerine 0,35%, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil 0,10%, Tetrasodium Etidronate 0,03%, Tetrasodium EDTA 0,03%

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...