Jericho, milo iz črnega blata

Jericho milo iz črnega blata Mrtvega morja je 100% naravno. Njegova posebna sestava elementov Mrtvega morja deluje nežno do kože in jo globoko očisti, ter je ne izsuši.
Več...
Pakiranje 125 g
5,87€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: milo
Mesto uporabe: telo, obraz
Oznaka: akne, mastna koža, ogrci
Zdravje: umivanje, kopanje, celiakija

Jericho milo iz črnega blata Mrtvega morja je 100% naravno. Njegova posebna sestava elementov Mrtvega morja deluje nežno do kože in jo globoko očisti, ter je ne izsuši. Priporočljivo je za jutranje in večerno umivanje mastne kože, kože z aknami in drugimi kožnimi nepravilnostmi. Že obstoječe akne izsuši in preprečuje nastanek novih, ter zooži pore.

Uporaba:
Milo nanesite enkrat ali dvakrat dnevno na moker obraz in telo, ter dobro sperite z vodo. Izogibajte se stiku z očmi.

Sestavine:
Sodium Palmate 48,21%, Sodium Palm Kernelate 12,05%, Sodium Chloride 0,357%, Glycerine 5,00%, Tetrasodium Etidronate 0,018%, Tetrasodium EDTA 0,018%, Water 15,34%, Maris Limus 10,00%, Maris sal 7,50%, Hamamelis Virginiana Water 1,50%.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...