Jordan Denture ščetka za proteze

Jordan Denture ščetka za proteze je namenjena mehanskemu odstranjevanju zobnih oblog, saj je poleg kemičnega čiščenja pomembno tudi mehansko.
Več...
Pakiranje 1 ščetka
3,77€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna ščetka
Mesto uporabe: zobje
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: umivanje, ustna higiena

Jordan Denture ščetka za proteze je namenjena mehanskemu odstranjevanju zobnih oblog, saj je poleg kemičnega čiščenja pomembno tudi mehansko.

Razvoj bakterij na protezi lahko povzroči vnetje dlesni in slab zadah. Zato je temeljito čiščenje protez bistveno za zdrave dlesni in svež dah. Jordan je za ta namen razvil posebno zobno ščetko za čiščenje protez – zobno ščetko Jordan Denture za proteze. 

Ščetka je ergonomsko oblikovana, glava ščetke je razdeljena na dva dela: večji del čisti večje površine, manjši del pa težje dostopne dele proteze. Čvrst ročaj omogoča tudi manj spretnim ljudem enostavno uporabo ščetke.

Uporaba:
Velika ukrivljena glava se ujema z obliko proteze, da zagotovi učinkovito čiščenje po večjih površinah. Manjša glava ščetke učinkovito odstrani zobne obloge in delce na težko dostopnih mestih proteze.

Proizvajalec: Lilleborg AS, Norveška

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin izdelki za nego suhe kože so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Eucerin izdelki za nego suhe kože so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Eucerin izdelki za nego suhe kože so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava. Akcija traja od 18. 1. do 31. 1. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.  Brezplačna dostava velja le za ...