Jordan Green Clean, zobna ščetka - Soft

Zobna ščetka Jordan Green Clean je narejena z namenom - za dobro našega planeta in ljudi. Skrbno izbrani reciklirani in bio materiali vam omogočajo, da skrbite za svoje zobe z vednostjo, da ste naredili hkrati nekaj dobrega tudi za našo zemljo.
Več...
Pakiranje 1 zobna ščetka
4,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna ščetka
Mesto uporabe: zobje, dlesni, usta
Oznaka: zobne obloge
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: čiščenje, umivanje, ustna higiena

Jordan Green Clean je oblikoval norveški oblikovalec Andreas Engesvik, ki je združil minimalističen in funkcionalni skandinavski dizajn.

Uporaba:
Zobno ščetko postavite na rob dlesni (pod kotom 45 stopinj glede na dlesen) in izvajajte majhne krožne gibe. Vsak dan zobe dosledno ščetkajte, tako da bo vsak zob zagotovo temeljito očiščen.

Lastnosti izdelka:

 • ergonomsko držalo za dober oprijem in nadzor
 • dve trdoti ščetin: SOFT (mehka) in MEDIUM (srednje mehka)

Celotni izdelek - 90 % izdelka (vključno z embalažo) je narejenega iz recikliranega materiala – minimalna poraba virov in vnašanje materialom novo življenje

100 % recikliran karton - Embalaža je narejena iz 100 % papirnate kaše recikliranih papirnatih vlaken.

FSC-certifikat -Oznaki FSC and PEFC zagotavljata, da je material uporabljen pri tem izdelku pridobljen iz gozdov, ki so pod nadzorom odgovornega upravljanja

100 % bio ščetine - Narejene so iz najlona 1010 kar pomeni, da so iz 100 % biomase izvor katere je olje ricinusovih rastlin, ki spadajo med obnovljiv vir.

100 % reciklirano držalo - Narejeno je iz 100 % reciklirane plastike s certifikatom FDA, ki zagotavlja varnost in učinkovitost bioloških proizvodov. S tem vnašamo novo življenje materialom, ki bi drugače končali na smetišču.

BPA-free - Izdelek ne vsebuje Bisfenol A, ki ima lahko škodljiv vpliv na človeka in okolje, saj deluje kot hormonski motilec. Nahaja se v običajni plastiki.

Proizvajalec: Lilleborg AS, Norveška.

Slika je simbolična, barve ni mogoče izbirati.

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu vašega najljubšega izdelka Vichy Neovadiol prejmete darilo: Neovadiol torbico.

Ob nakupu vašega najljubšega izdelka Vichy Neovadiol prejmete darilo: Neovadiol torbico.

Ob nakupu vašega najljubšega izdelka Vichy Neovadiol prejmete darilo: Neovadiol torbico z vzorci nege Vichy. Ob nakupu izdelkov Vichy v skupni vrednosti nad 30€ pa prejmete še brezplačno dostavo. Kozmetična torbica vsebuje hranljivo kremo za roke Vichy (50 ml), booster Minéral 89 za krepitev ...